Futbol Base

25.08.2007 12:09

La selecció sub-17 empata amb Argentina

David Puig

Amb tres blaugranes a l'onze titular, la selecció sub-17 ha empatat a un gol davant Argentina en l'últim partit de la lligueta del Mundial de Corea. Amb aquest resultat, la selecció s'ha assegurat el primer lloc del grup C.

Tres jugadors del planter blaugrana han jugat els 90 minuts davant Argentina: Iago Falqué, Alex Bolaños i David González. Els tres han complert perfectament, especialment Iago que ha estat un dels homes més actius de l’atac del combinat espanyol. David González, per la seva part, ha debutat en aquest Mundial. Bojan Krkic ha vist tot el partit des de la banqueta ja que el seleccionador ha optat per donar-li descans tot pensant en el partit de vuitens de final.

Partit molt igualat

Les seleccions d'Argentina i Espanya han protagonitzat un partit molt emocionant i igualat. En el primer temps, Iago Falqué ha disposat d'algunes ocasions per avançar al seu equip al marcador però ha estat Argentina qui va marcar el 0-1 en el minut 32. Benítez, amb un xut des de fora de l'àrea va aconseguir batre el porter David De Gea. Iago va estar a punt d'empatar en temps afegit, però el seu llançament de falta es va estavellar al pal.

En el segon temps, la selecció espanyola va aconseguir empatar el partit amb un gran gol d'Aquino al rematar una assistència d’Isma. El partit va continuar amb la mateixa tònica d'equilibri encara que Argentina va estar a punt de donar-li un disgust a Espanya amb un tret al pal en temps afegit.

A vuitens com a primers de grup
Amb l'empat davant Argentina, la selecció espanyola finalitza la primera fase del Mundial sub-17 com a primera del grup C amb dues victòries i un empat. El blaugrana Bojan Krkic, que no ha jugat davant “l'albiceleste”, ha estat un dels jugadors més destacats de la selecció amb dos gols en el seu marcador. L'equip que dirigeix Juan Santisteban jugarà dimecres que ve el partit de vuitens de final davant un rival encara per determinar.