Dos gols de Bojan per començar

19.08.2007 11:32

Jaume Marcet/Sergi Nogueras

El Mundial sub-17 ha començat d’una manera excel·lent per a Bojan Krkic que ha fet dos dels 4 gols de la selecció espanyola contra la d’Hondures (4-2). Iago Falqué, un altre blaugrana, també ha estat titular.

Bojan Krkic ha començat el Mundial sub-17 amb molta força i els seus dos gols en el debut davant d’Hondures ho diuen tot. El davanter blaugrana ha estat el millor jugador de la selecció espanyola en la victòria davant els centreamericans (4-2). Bojan, que juntament amb Iago Falqué ha estat la representació blaugrana en l’onze titular, ha marcat un gol a cada part i a més ha estat l’home més incisiu en atac.

Els gols

Quan només s’havien disputat dos minuts de partit Bojan ja s’ha estrenat amb un gol de vaselina. Després de diferents intents ha repetit ja en la segona part, concretament en el minut 71, quan ha aconseguit el 3-1 després de regatejar un defensa i superar el porter hondureny amb un xut ras. Iago Falqué, que també ha estat titular, ho ha provat durant la primera part però sense massa sort. L’extrem blaugrana ha estat substituït a la mitja part pel davanter del Vila-real Jordi, que ha acabat fent els altres dos gols de la selecció espanyola.

David González i Bolaños, a la banqueta

Els altres dos jugadors del futbol base blaugrana que estan en aquest Mundial són David González i Alex Bolaños. Tots dos, però, encara no han pogut debutar i han vist aquest primer partit des de la banqueta. Cal recordar que Bolaños i David González juguen en el Juvenil A que dirigeix Alex Garcia. El primer és central mentre que el segon juga en el mig del camp.
Entre els destacats per fifa.com
El lloc web fifa.com, en la seva pàgina dedicada al Mundal sub-17, fa un enquesta en la que permet triar entre els 4 jugadors que causaran més impacte en aquest campionat. Un d’ells és Bojan Krkic. El davanter blaugrana és ara per ara el segon a les votacions només superat pel brasiler Lulinha. Per darrera de Bojan estan el nordamericà Alex Nimo i l’alemany Toni Kross.