FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

19.08.2007 12:56

Guardiola: “No és bo comparar Marc Crosas amb el Pep"

Jaume Marcet/David Puig


Guardiola ja compta amb Olmo i Marc Crosas. Dos “reforços” de luxe per al Barça B. El Pep vol però evitar comparacions que puguin perjudicar al migcampista de Bescanó.


Continua amb tretze baixes però al menys ja pot comptar amb dos dels jugadors que han fet la pretemporada amb el primer equip. Guardiola no vol lamentar-se dels nombrosos jugadors lesionats tot i que “està clar que m’agradaria comptar amb tots els jugadors, tant de bó tinguessim els lesionats a punt, però tot i així no hi ha queixa, els que han jugat ho han fet molt bé i això és important”.

Guardiola_dret.JPGComparacions odioses

La part positiva, la reaparició d’Olmo i de Crosas. Olmo va jugar de lateral marcador dret en una defensa de tres homes mentre que Crosas ho va fer de '4' com ho feia Guardiola amb el ‘dream team’. Tot i la seva semblança física i un estil similar al damunt del terreny de joc el seu entrenador evita entrar en el joc de les comparacions: “ Al Marc no el podem comparar amb el Pep. El Pep ja s’ha retirat i ha fet molta carrera i el Crosas tot just comença, no és bo per ell que el comparin amb mi”.

WEB_06.jpgCrosas veu un gran equip

Després del seu primer partit amb el filial, un cop finalitzada la gira asiàtica, Marc Crosas es centra ara en el filial. Crosas explica a Barça TV que “m’he sentit molt a gust en la posició de '4'. En aquesta posició per davant dels tres defenses he jugat sempre des d’infantil”. Crosas es mostra optimista perquè “veig un gran equip amb molts bons jugadors, formem un gran bloc”.

Partit suspès

A causa del gran número de lesionats, s’ha decidit suspendre el partit que el Barça B havia de jugar dimecres al Mini davant l’Hospitalet.


Guardiola: “No és bo comparar Marc Crosas amb el Pep“

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Dos jugadors del Juvenil B donen la talla
Les baixes van provocar una aliniació de circumstàncies. Guardiola va haver de plantejar un partit contra un conjunt de 2ª B, el Sabadell ( 1-2 ), amb una part ofensiva de l’equip dirigida per dos jugadors del Juvenil B. L’extrem dret José Luis Gómez jugava per l’esquerre mentre que un migcampista, Martí Riverola, ho havia de fer de davanter. Martí, al club des de l’any 1999 quan va ingressar al Benjamí B blaugrana, no jugava d’atacant des de la seva època d’aleví. Tots dos no van notar el salt de categories i van oferir una bona imatge. Guardiola és conscient que quan l’equip ho necessiti la qualitat dels jugadotrs del Juvenil A i B garantitza un relleu sense traumes.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana