Futbol Base - Barça B

18.08.2007 21:10

Qüestió d’eficàcia (1-2)

David Puig / Roger Bogunyà

El Barça B ha sumat la seva tercera derrota –en set partits- de la pretemporada després de caure per 1-2 davant el Sabadell, de la Segona Divisió B. La millor eficàcia visitant ha resultat decisiva.

Era un amistós complicat, tant per les baixes que patia l’equip de Pep Guardiola com per l’entitat del rival, el CE Sabadell, de la Segona Divisió B. Amb tot, el Barça B ha desplegat un futbol ple d’ocasions, sobretot a la segona meitat, tot i que mancat d’encert. La millor eficàcia visitant, que ha aprofitat bé les seves oportunitats al primer temps, ha decidit un matx que hagués pogut concloure amb molts més gols per tots dos bàndols.

Eficàcia visitant

gol_sabadell.jpgTot i que el Barça B s’ha fet amb la pilota des dels primers compassos de partit, els homes de Pep Guardiola no han tingut l’eficàcia necessària quan s’han apropat a l’àrea rival. José Luis i Martí han provat sort, però De Navas ha aturat bé en totes dues ocasions.

En canvi, el Sabadell no ha necessitat més que dues ocasions aïllades per fer dos gols. El primer ha arribat en el minut 22, obra de José Mari, que ha connectat un potent xut des de fora de l’àrea. El segon, poc després, ha arribat després que Oier cometés un rigorós penal. Diego Carrillo l’ha transformat.

Els blaugranes, dominants del joc però poc efectius al davant, han gaudit de la seva millor ocasió del primer temps en el minut 31, quan Olmo ha connectat un cop de cap que ha marxat fora per poc. A la mitja part, però, s’ha arribat amb 0-2.

Ocasions a dojo

A la represa el joc s’ha tornat més fluid i les ocasions s’han multiplicat. Tant el Sabadell, mitjançant Diego Carrillo i Ollés, com el Barça B, a través d’Olmo i Xavi Torres, han pogut anotar per als seus respectius equips. Les alternatives eren constants. El marcador, al minut 70, podia haver estat un amb més gols per a tots dos equips.

Matamala retalla distàncies

Quan corria el minut 75, l’equip dirigit per Pep Guardiola ha aconseguit finalment obrir el seu compte golejador. Matamala, amb un fort i ajustat xut des de la frontal, ha fet l’1-2. Semblava que els blaugranes podrien aconseguir un empat agònic, però al final el Sabadell també ha disposat de les seves ocasions per sentenciar. Al final, 1-2 en un matx que ha permès veure a 15 jugadors d’aquest nou Barça B.

LA FITXA
FCB ‘B’, 1
Sabadell, 2

FCB ‘B’: Oier, Olmo, Xavi Torres, Marc Crosas, Espasandín, Abraham (Oriol, min.66), Eneko, Dimas, Martí (Matamala, min.49), Toribio (Botía, min.61) i José Luis (Fali, min. 57).

Sabadell: De Navas, Sierra (Antúnez, min.45), David Pirri (Dani Lara, min.69), Jaume, Pep Pagès, José Mari, Roberto (Fran, min.15), Miki, Ollés, Diego Carrillo i Villanova.

Gols: 0-1, José Mari (min. 22); 0-2, Diego Carrillo (min. 26); 1-2, Matamala (min.75)

Àrbitre: Raul Calle Martínez.