FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

07.07.2007 11:15

El nou Barça B

Míriam Nadal


Amb quatre fitxatges, el filial blaugrana va prenent forma. A les incorporacions, de mica en mica, s’hi afegeixen les baixes.


Es diu Oier Olázabal , porter; procedent del Real Unión d’Irun. Ocuparà la banda esquerra i té molta projecció ofensiva, és Eneko Fernández . Seran els encarregats de flanquejar els dos centrals del Barça B, en David Córcoles i en Víctor Espasandín , a la dreta i a l’esquerra respectivament. Aquests són els quatre primers fitxatges del filial de Pep Guardiola. Un equip que patirà una metamorfosi; però canvis pensant a fer un Barça B amb futbolistes d’experiència i de qualitat. Dues característiques que hauran de demostrar a Tercera Divisió, després de l’estiu.

Relleu a la banqueta

QM3D6877.jpgPerò la metamorfosi no serà sols per les cares que vénen, sinó també per les que se’n van. I és que perquè acaben contracte o perquè aquest es rescindeix, de mica en mica es va procedint al canvi de rostre de l’equip que ja no entrenarà el veterà Quique Costas, sinó un ex Dream Team com Guardiola. Per tant, primer canvi a la banqueta.

Canvis ja confirmats

Tot i que encara està en procés de canvi, el filial ja ha confirmat alguns dels noms que no hi seran la temporada que ve. És el cas d’Andrea Orlandi, que estava cedit per l’Alabès, el barceloní Jordi Gómez, l’holandès Jeffrey Hoogervost, els porters Urko i Montero, per exemple, o el cas de Toni Calvo, traspassat a l’Aris de Salònica.

Però encara hi haurà més futbolistes per afegir a la llista, i més tenint en compte que als futbolistes del B que no compten pel club, s’hi han d’afegir les baixes del Barça C i del Juvenil A. Tot i que estaven cedits, també Felipe Sanchón, Manel Expósito i Pitu Comadevall han quedat totalment desvinculats del Barça.
Una de les noves cares d'aquest Barça B, Oier Olázabal
Una de les noves cares d'aquest Barça B, Oier Olázabal
El 23 de juliol tornen
Els futbolistes del Barça han de ser el 23 de juliol a disposició de l’entitat per iniciar la pretemporada. Dos dies abans alguns d’ells podrien anar convocats per anar a Escòcia amb el primer equip.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana