FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

05.07.2007 20:09

Dos nous fitxatges al Barça B

Berta Brau


El nou projecte de Pep Guardiola compta des d’aquest dijous amb dos nous jugadors: David Córcoles del València B i Víctor Espasandin del Ponferradina.


El cos tècnic del filial del Barça ha reforçat el seu equip amb un lateral dret i un lateral esquerre. Tots dos jugadors s’han sotmès aquest dijous a la revisió mèdica i posteriorment han signat els seus respectius contractes.

De València a Barcelona

David Córcoles, lateral dret de 22 anys, es va formar a les categories inferiors de l’Hèrcules, equip amb qui va jugar fins al 2003 per fitxar posteriorment pel València B, equip en què ha estat fins avui.

El nou jugador blaugrana ha passat la revisió mèdica aquest matí a les instal•lacions del FC Barcelona, revisió que ha superat satisfactòriament. Realitzades les proves mèdiques, David Córcoles s’ha desplaçat a les oficines del club, on ha signat el contracte per a dues temporades amb opció a una tercera.

En declaracions a Barça TV, el lateral dret ha dit que “en saber que el Barça s’interessava per mi no ho vaig dubtar ni un moment. Mentre que Pep Guardiola remarca la velocitat del nou jugador del Barça, el mateix David Córcoles creu que es caracteritza per “l’agressivitat, molta lluita i molta entrega”.

Un nou lateral esquerre

espardin.jpgVíctor Espasandin és el segon jugador que ha signat aquest dijous un contracte per a dues temporades, contracte que l’acredita com a blaugrana. El jugador de vint-i-dos anys, provinent de la Ponferradina, s’ha sotmès a la revisió mèdica aquest matí i l’equip mèdic que l’ha atès l’ha trobat en molt bona forma física. El tècnic del Barça B considera que Víctor Espasandin és un jugador, entre altres coses, “amb molt bon toc de pilota”.

El nou jugador blaugrana ha explicat a Barça TV que està molt content d’haver fitxat pel FC Barcelona i en qüestionar-lo sobre el motiu de la seva elecció ha dit amb contundència que “el Barça passa per davant de la resta d’opcions”.
Dos nous fitxatges al Barça B

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana