FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Juvenil A

20.06.2008 10:24

Gai Assulin reforçarà el juvenil a la Copa

Berta Brau


El tècnic del Juvenil A del Barça, Àlex Garcia, ha reconegut que Gai Assulin jugarà diumenge el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, davant el Celta de Vigo.


Finalitzada la temporada del filial blaugrana, Gai Assulin, que durant les últimes setmanes ha col·laborat en l'ascens del filial a Segona B , s’ha incorporat als entrenaments del Juvenil A, equip amb el que va començar la temporada, amb vista a preparar el partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei davant el Celta de Vigo. Àlex García així ho ha confirmat: “Gai Assulin s’està entrenant amb nosaltres i de cara a diumenge jugarà”.

Confiant en la remuntada

Imagen_2.jpgEl Juvenil A haurà d’intentar capgirar el marcador advers obtingut a Vigo ( 1-0 ) en el partit d’anada i per això els blaugranes afronten el partit amb moltes ganes: “Estem impacients, amb ganes que arribi diumenge per afrontar aquest partit i amb la il•lusió de remuntar i passar a la final. La veritat és que no tenim cap altra idea al cap”, explica Àlex Garcia.

I és que malgrat el resultat advers, tots els membres del Juvenil A creuen en la remuntada: “Sens dubte, creiem en la remuntada, tots estem molt il•lusionats. El resultat de l’anada deixa l’eliminatòria oberta i tenim l’esperança de poder superar-la.”

El factor Miniestadi

Imagen_3.jpgEl tècnic barcelonista considera un factor molt important jugar el partit de tornada al Miniestadi, ja que és un escenari on han obtingut bons resultats: “Sempre ajuda jugar la tornada a casa, sobretot perquè crec recordar que no hem perdut cap eliminatòria anterior al Miniestadi. Així que intentarem mantenir la ratxa i passar a la final”.
Gai Assulin reforçarà el juvenil a la Copa
En directe per Barça TV
El partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei es jugarà aquest diumenge al Miniestadi a les 17.30 hores i serà emès en directe per Barça TV. El tècnic barcelonista espera que diumenge el clima sigui més favorable que el que van tenir a Vigo: “El mal temps i la boira no van ajudar gaire, així que esperem que diumenge faci millor temps i puguem guanyar”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana