Futbol Base - Juvenil A

15.06.2008 13:49

Caldrà remuntar al Mini (1-0)

El Juvenil A del Barça ha perdut contra el Celta de Vigo per 1 a 0 en el partit d’anada de la semifinal de la Copa del Rei. L’exblaugrana Toni ha marcat l’únic gol del partit.

L’equip d’Àlex García haurà de remuntar al Mini per poder classificar-se per a la final de la Copa del Rei. En un partit molt equilibrat, Toni Rodríguez, davanter format al planter blaugrana, ha marcat el gol d ela victòria local al tram final del partit.
El mal temps ha estat el protagonista del matx, i la boira i la pluja s’han fet notar al terreny de joc. Tot i això, hi ha hagut una gran expectació a les instal•lacions esportives d’A Madroa amb l’assistència de 1.200 espectadors.

Primera part igualada

El Juvenil A del Barça ha dominat els primers vint minuts del partit però no ha pogut traduir el seu domini en gols. En canvi, el Celta s’ha anat ficant a poc a poc en el partit i s’ha aproximat amb més insistència a l’àrea blaugrana.

Gol de Toni

El Celta de Vigo ha continuat dominant la segona part del partit i, quan faltaven quinze minuts perquè s’acabés, l’exblaugrana Toni Rodríguez ha marcat l’1-0 amb un xut creuat des de l’interior de l’àrea. El Barça ha intentat equilibrar el marcador però no ha tingut sort de cara a porteria. Amb aquest marcador, l’eliminatòria de la Copa del Rei es decidirà el diumenge que ve al Miniestadi.

El Juvenil B, campió del Torneig Ciutat de Castelldefels

El Juvenil B s’ha proclamat campió del Torneig Ciutat de Castelldefels després de guanyar l’equip amfitrió per 3-0 en la final disputada aquest diumenge. A la semifinal, l’equip de Rodolf Borrell va eliminar l’Espanyol a la tanda de penals després d’arribar al final del partit amb el resultat d’empat a zero. En l’altra semifinal, el Castelldefels, va donar la gran sorpresa en eliminar el Reial Madrid, també a la tanda de penals.