Futbol Base

08.06.2008 10:10

Quatre victòries contra l’Espanyol

Els equips Cadet A, Infantil A i Aleví A del Barça s’han proclamat aquest dissabte campions de Catalunya en superar l’Espanyol en les tres finals que s’han jugat a Vilanova del Vallès.

El Barça ha aconseguit a Vilanova del Vallès els títols de campió de Catalunya en categoria cadet, infantil i cadet.

Els nois de Fran Sánchez, molt superiors (4-1)

La primera final del Campionat de Catalunya ha estat blaugrana des del primer instant. El FC Barcelona s’ha imposat a l’Espanyol gràcies a un joc ofensiu molt poderós. En només dos minuts els de Fran Sánchez han marcat el primer gol del partit. Gerard Deulofeu rematava una centrada de Mamadou. Tot i que l’Espanyol empatava només 30 segons més tard amb un gol de Lucho, la superioritat blaugrana s’ha refermat amb una diana del lateral Brian i dos gols més abans del descans. Moussima i Mamadou, amb dues rematades de cap, establien el definitiu 4-1 al minut 29 del primer temps. Amb tot resolt, el segon període ha estat un pur tràmit amb ocasions en ambdues porteries.

Gol decisiu de Sergi Roberto (1-0)

La igualtat ha estat la característica més significativa del segon derbi viscut aquesta matinal a Vilanova del Vallès. Les jugades d’estratègia han estat l’únic argument ofensiu d’ambdós equips en un primer període de molt d’ordre però poc perill. L’Espanyol s’ha apropat amb més insistència al segon període, però el porter Ibáñez tampoc ha hagut de lluir en excés les seves qualitats sota els pals. Quan tot semblava abocat als penals Sergi Roberto ha marcat a dos minuts per al final el gol de la victòria del Barça. El Cadet A blaugrana finalitza la temporada oficial amb el bon regust de boca d’haver superat l’Espanyol en aquest Campionat de Catalunya.

Mamadou, bigolejador (3-0)

L’Aleví A s’ha imposat en la tercera final de la jornada disputada a les set de la tarda. L’equip d’Andrés Carrasco ha estat molt superior al conjunt espanyolista que no ha tingut gaires opcions. El Barça s’ha avançat en el marcador en el minut 7 amb un gol de Sebas que ha aprofitat una pilota rebotada de Mamadou. Poc abans del final del primer temps, Mamadou ha fet el 2-0 després d’una bona jugada personal. Ja en el segon temps, el mateix Mamadou ha arrodonit la victòria amb un tercer gol amb un remat des de l’interior de l’àrea. Amb aquesta victòria, l’Aleví A blaugrana culmina una excel•lent temporada després de guanyar la Lliga i el Torneig de Brunete.

El Juvenil A culmina una jornada memorable

La classificació del Juvenil A per a la semifinal de la Copa del Rei eliminant l’Espanyol ha arrodonit una jornada perfecta pel futbol base blaugrana. El Barça ha sortit victoriós en els quatre derbis jugats aquest dissabte. L’equip d’Àlex García ha guanyat l’Espanyol al Mini Estadi per 2-0 en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. A l’anada, el marcador va ser d’empat a un.