Futbol Base - Juvenil

07.06.2008 18:28

Classificats per a la semifinal (2-0)

El Juvenil A del Barça s’ha classificat brillantment per a la semifinal de la Copa del Rei després de guanyar per 2-0 l’Espanyol i arrodonir el valuós 1-1 del partit d’anada dels quarts de final.

L’equip d’Àlex García ha demostrat que passa per un gran moment de forma. Després d’eliminar amb autoritat el Reial Madrid als vuitens de final, el Juvenil blaugrana no ha tingut pietat del bicampió de Lliga i Copa d’Espanya. El Barça ha estat clarament superior a l’Espanyol i la seva qualitat tècnica ha resultat decisiva en la sort de l’eliminatòria.

Decideix la qualitat blaugrana

El primer temps ha estat igualat entre dos equips que es coneixen molt bé. L’Espanyol ha intentat portar el pes del partit en els primers minuts i ha protagonitzat algunes arribades perilloses a l’àrea blaugrana. El porter barcelonista, Rubén Niño, ha estat decisiu amb tres bones intervencions que han evitat el gol. Max, en dues ocasions, ha fet lluir el porter blaugrana mentre que Canario, en un llançament de falta, ha vist com Niño, una vegada més, aturava la pilota.

QM3D6697.jpgL’equip d’Àlex García ha sabut reaccionar i ha respost amb contundència. Després d’aconseguir el domini del partit, al minut 35 Iago Falqué ha fet l’1-0 després de transformar magistralment un llançament de falta des de fora de l’àrea. Cinc minuts després ha arribat el 2-0. Iago ha tornat a ser protagonista quan ha robat una pilota al mig del camp, ha combinat i amb Polaco, el qual ha enviat una precisa passada en profunditat a Rochina, que ha rematat al cos del porter. El refús, però, l’ha aprofitat el davanter valencià per enviar la pilota al fons de la porteria amb un potent xut amb el peu esquerre. Amb el marcador de 2-0 s’ha arribat al descans.

Control blaugrana

Al segon temps el Juvenil A blaugrana ha controlat el partit sense gaires problemes. L’Espanyol ha intentat sense gaire èxit crear perill a la porteria d’un inspirat Rubén Niño. El Barça, de la mà d’un incisiu Iago, ha pogut ampliar el marcador. Al minut 51 l’extrem gallec ha rematat fora per poc. Al minut 67 Iago ha protagonitzat una gran jugada personal en què, després de desfer-se de dos contraris en un pam de terreny de joc, ha rematat amb molt poc angle a les mans del porter. L’Espanyol, tot voluntat i poc encert, ho ha intentat fins al final però la defensa del Barça no ha fet cap concessió.
Espectadors d’excepció
La plantilla i el cos tècnic del Barça B no s’han volgut perdre el derbi juvenil i han gaudit en directe de la victòria blaugrana. Després del partit han marxat en autocar cap a Lleida, on passaran la nit. Diumenge al migdia, després de dinar, marxaran cap a Barbastre, on jugaran el partit d’anada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona B