Última parada del Tourmalet

Barça B

12.12.2010 10:20

Aida Soriano

El Barça B afronta aquest diumenge el quart i últim partit consecutiu contra un exequip de Primera Divisió i ho fa al camp de l’Albacete. El filial blaugrana arriba al Carlos Belmonte després d’encadenar tres empats.

És un equip de la part baixa de la classificació, ocupa la 20a posició i tan sols suma 13 punts, però els dos únics partits que ha guanyat han estat a casa i contra rivals d’entitat com el Betis, el líder de la Segona Divisió, i el Granada. A més, com a local només ha deixat de puntuar contra la Ponferradina. Aquesta és la trajectòria de l’Albacete en les quinze jornades disputades fins ara en aquest curs a la Segona Divisió.

Objectiu: la victòria

2010-10-23_FCB_B_-_SD_HUESCA_010.jpgEl Barça B arriba a la cita d’aquest diumenge (17 h, Gol T i C+ Liga) després d’empatar al camp del Betis (2-2), però no guanya des de l’onzena jornada contra el Vila-real B (4-1) a casa. Des de llavors, els de Luis Enrique només han sumat 3 dels 12 punts possibles fruit d’una derrota (Granada) i de tres empats contra tres dels quatre exequips de Primera que han format part del Tourmalet particular dels blaugranes: Recreativo, Valladolid i Betis.

1 de 3 al Carlos Belmonte

L’última parada d’aquesta dur tram de Lliga del filial blaugrana, quart a la classificació amb 25 punts, és el Carlos Belomente, on històricament només ha guanyat en una de les tres visites que ha fet. Va ser la temporada 1996/97 i per la mínima (0-1).

Tots disponibles

2010-10-23_FCB_B_-_SD_HUESCA_011.jpgL’equip entrenat per Luis Enrique, que va viatjar dissabte per carretera fins a terres manxegues, presenta cinc novetats respecte al partit de dimecres a Sevilla. Són Bartra, Fontàs, Dos Santos i Víctor Vázquez, que dimarts van jugar la Champions amb el primer equip contra el Rubin Kazan (2-0), a més del porter Rubén Miño.