Imposen el seu estil (4-1)

Barça B

06.11.2010 19:47

Aida Soriano

El Barça B ha vençut el Vila-real B en el duel de filials de la Segona Divisió. Els gols de Muniesa, Jonathan Soriano de penal, Nolito i Rochina han donat els tres punts a uns blaugranes que han estat clars dominadors del matx.

Gran victòria per 4-1 dels nois de Luis Enrique que han tornat a guanyar al Miniestadi després de perdre la imbatibilitat a casa contra l’Osca quinze dies abans. Des de l’inici del matx, els blaugranes li han pres la pilota a un Vila-real B que s’ha plantat a Barcelona amb la intenció de fer un joc de toc i de control, però que de seguida ha vist com el filial del Barça no li donava opcions i l’escombrava del partit a base d’intensitat ofensiva i defensiva. A més del triomf, que permet als blaugranes col·locar-se provisionalment tercers, amb 22 punts, quan encara falta el partit que Celta i Betis disputaran aquest diumenge, cal destacar el debut a Segona amb el Barça B del migcampista Martí Riverola.

Muniesa signa el primer

2010-11-06_FCB_B_-_VILLAREAL_B_001.jpgEn el matx de l’onzena jornada, el filial blaugrana ha saltat a la gespa del Miniestadi amb fam de victòria. El domini del Barça B ha estat aclaparador i Masip, que repetia titularitat sota els pals, ha estat un espectador més. Quan només s’havia acomplert el primer quart d’hora de partit, els de Luis Enrique ja havien llançat cinc córners, una dada indicativa de la gran feina feta per les bandes per Carlos Carmona, a la dreta, i Cristian Tello, a l’esquerra. Després de protagonitzar Vázquez, Carmona i Jonathan Soriano tres clares accions de perill, Marc Muniesa no ha perdonat més (min 33). El defensa de Lloret de Mar s’ha incorporat a l’atac i sense oposició rival s’ha plantat al vèrtex esquerre de l’àrea del Vila-real B i ha efectuat un xut imparable amb el qual ha inaugurat el marcador (1-0).

Iago es fa notar

Però només dos minuts més tard, l’exblaugrana Iago Falqué ha aprofitat una errada defensiva del Barça B per signar l’empat en la primera ocasió que ha tingut el Vila-real B. El mitjapunta ha entrat dins l’àrea per la banda dreta, ha marxat dels defenses blaugrana i ha finalitzat la seva gran acció amb un xut al pal llarg que el defensa Sergi Gómez, que tornava a la titularitat amb el filial, no ha pogut treure sota els pals (1-1).

El Barça B es torna a avançar

2010-11-06_FCB_B_-_VILLAREAL_B_003.jpgEl gol dels de Javier Gracia ha esperonat el Vila-real B. Però el filial blaugrana ha tallat tota reacció de soca-rel amb una nova diana (2-1), quan Jonathan Soriano ha transformat un penal comès per Iago Falqué sobre Cristian Tello (min 43).

Sense notícies del rival

A la tornada dels vestidors, el Barça B ha seguit treballant de la mateixa manera i Masip no ha tingut gairebé feina, ja que només ha estat inquietat amb alguna rematada aïllada. Per la seva banda, els de Luis Enrique han portat perill constant a la porteria contrària. Jonathan Soriano ha estavellat un potent xut a l’escaire de la porteria del Vila-real B. I Martí Riverola, que ha debutat a la Segona Divisió amb el Barça B en el minut 60, ha estat a punt d’arribar a rematar un centre xut de Nolito des de la esquerra.

Nolito i Rochina sentencien

2010-11-06_FCB_B_-_VILLAREAL_B_008.jpgPerò, cinc minuts després (min 71), Nolito ha signat el 3-1 en finalitzar una diagonal amb un xut creuat. Qui tampoc ha volgut faltar a la festa del gol ha estat Rubén Rochina, que, només cinc minuts després de la tercera diana, li ha guanyat la batalla al seu defensor dins l’àrea i ha tancat la golejada blaugrana (4-1). Una golejada que podria haver estat més gran si Sergi Roberto hagués encertat a rematar al fons de la xarxa una acció en la qual s’ha quedat sol davant del porter visitant. Tot i així, aquests dos gols finals de Nolito i Rochina, molt actius quan han saltat a la gespa en la segona part, han estat suficients per corroborar un gran triomf del Barça B, el setè de la temporada.
Els jugadors del Barça B celebren un dels quatre gols marcats contra el Vila-real B. Fotos: Àlex Caparrós-FCB.
LA FITXA
Barça B, 4
Vila-real B, 1

Barça B:
Masip, Montoya, Fontàs, Sergi Gómez, Muniesa, Romeu, Víctor Vázquez (min 60, Riverola), Sergi Roberto, Carmona, Tello (min 66, Nolito), Jonathan Soriano (min 75, Rochina).

Vila-real CF B: Mariño (min 46, Vicente Flor), Kiko Olivas, Facundo (min 46, Hernán Pérez), Iago Falqué, Marcos Gullón, Natxo Insa, Mano, C.Tomás, Nicki Bille, Marcos G. (min 74, Mauricio), Jaume.

Gols: 1-0, Muniesa, min 33; 1-1, Iago Falqué, min 35; 2-1, Jonathan Soriano (p), min 43; 3-1, Nolito, min 71 i 4-1, Rochina, min 76.

Àrbitre: Sureda Cuenca.