427 minuts sense encaixar cap gol

16.10.2011 15:43

Valdés no ha encaixat cap gol en 427 minuts

Marc Guillén

Des del minut 23 del València – FCB (2-2) en què Pablo va marcar-li un gol al Barça, la porteria blaugrana s’ha mantingut a zero, un fet que demostra la solidesa defensiva de l’equip de Guardiola.

Fa gairebé un mes que el primer equip de futbol del FC Barcelona no encaixa cap gol. El 21 de setembre el Barça va empatar a dos a Mestalla i, des de llavors, Víctor Valdés no ha recollit cap pilota de la xarxa.

Atlètic, BATE, Sporting i Racing

2011-10-02_PARTIDO_20.JPGEl Barça ha encadenat quatre partits immaculats defensivament. Combinant partits de Champions i de Lliga, en els últims enfrontaments els blaugranes han agafat el to defensiu que caracteritza l’equip des de l’arribada de Guardiola després d’un inici de temporada on va encaixar dos gols en cinc partits.

Set partits de Lliga al Camp Nou sense encaixar cap gol

Aquesta temporada el primer equip de futbol encara no ha rebut cap gol a casa en partits de Lliga. Però si mirem els últims enfrontaments del curs passat, trobem que el Barça suma set partits consecutius amb la porteria de l’Estadi a zero –recordem que en els últims tres partits  jugats contra el Deportivo, l'Espanyol i l'Osasuna tampoc es va encaixar cap gol.

Més defensa equival a més atac

Normalment, els equips forts defensivament són més tous ofensivament, però el Barça de Guardiola està fora de tota norma. Aquest curs al Camp Nou i en partit de Lliga, el Barça no s’ha limitat només a no encaixar gols, sinó que n'ha fet 21, amb una mitjana de 5,25 per partit en la competició de la regularitat.

Temporada 11-12