El líder iguala el seu millor inici

16.10.2011 11:49

El Barça porta 12 partits consecutius sense perdre un partit, cosa que li ha permès igualar el rècord de la temporada 2009/10. La ratxa va començar amb els partits de la Supercopa d’Espanya contra El Madrid.

Victòria del Milan
El Milan, un dels rivals del grup de la Champions del FC Barcelona, també va tenir partit de Lliga. Els de Maximiliano Allegri van superar el Palermo (3-0) gràcies als gols de Nocerino, Robinho i Cassano.
► Els homes de Guardiola han tornat a igualar un nou rècord que datava de la temporada 2009/10. Amb la victòria contra el Racing de Santander els blaugranes han sumat 12 partits consecutius sense perdre –els dos partits de Supercopa d’Espanya, el d’Europa, les set jornades de Lliga i les dues de Lliga de Campions.

►Contra el Racing Éric Abidal ha estat el jugador que més pilotes ha recuperat en tot el partit, un total de 18.

► Aquest any al Camp Nou i en partit de Lliga, el Barça ha fet 21 gols, amb una mitjana de 5,25 per partit a la Lliga.

► El Barça, líder de la Lliga amb 17 punts, continua sent l’equip que més gols ha fet amb 26.

► Amb els dos gols contra el Racing de Messi, els dos amb la dreta, Messi ja ha fet 196 gols en partits oficials amb la samarreta del Barça i supera Kubala. L’argentí se situa segon màxim golejador del Club per darrere de César, que lidera la classificació amb 235.

► Entre aquesta temporada i la passada, el Barça suma 7 partits consecutius sense encaixar cap gol.

► L’equip de Guardiola va acabar el partit contra el Racing només fent 5 faltes, mentre que n’ha rebut 17.

► Durant els 90 minuts de partit el Barça ha fet un total de 907 passades bones. El Racing en va generar 129.

► Xavi porta tres partits de Lliga marcant. Ho va fer contra la Reial Societat, contra l’Osasuna i dissabte davant el Racing. El gol de cap que va fer contra els càntabres li fa signar el seu millor registre golejador a l’inici del campionat.

Temporada 11-12