La França d’Abidal jugarà l’Eurocopa (1-1)

11.10.2011 23:15

Debut amb victòria de Valdés (3-1) i classificació per Abidal (1-1)

Víctor Valdés ha debutat aquesta nit amb Espanya en partit oficial contra Escòcia. Un total de 7 blaugranes han jugat d’inici. França, amb Abidal titular, ha assolit l’objectiu després d’empatar amb Bòsnia a París.

Les fitxes:
Espanya, 3

Escòcia, 1

Gols: 1-0 i 2-0 Silva (m. 5 i 44), 3-0 Villa (m. 55) i 3-1 Goodwillie (m. 68 de p.)

Espanya: Valdés; Ramos, Piqué, Puyo l(Arbeloa m. 46), Jordi Alba; Sergio Busquets, Xavi (Llorente m.65), Cazorla; Pedro, Villa i Silva(Thiago m. 56)

Estadi: Rico Pérez(Alacant)

França, 1

Bòsnia-Herzegovina, 1

Gols: 0-1: Dzeko (m. 40) i 1-1 Nasri (m. 81 de p.)

França; Lloris; Menez, Rami, Abidal, Evra: Reveillere, Cabaye(Martin m. 61), Malouda(Gameiro m. 61), M’Vila; Nasri i Remi(Diarra m. 82)

Estadi: Saint Dennis(París)
Set dels vuit jugadors del FC Barcelona presents a la selecció espanyola han estat titulars a l’estadi ‘Rico Pérez’ d’Alacant. Valdés –que ha jugat el seu primer partit oficial amb Espanya–, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Pedro i Villa han format part de l’onze inicial de l’actual campiona del món.

Superioritat total per als de Del Bosque

Des de l’inici del partit Espanya s’ha mostrat molt superior als escocesos. David Silva ha estat l’encarregat de fer el primer gol als 6 minuts de partit, culminant una jugada col•lectiva. El segon gol l’ha marcat igualment el jugador del Manchester City, a punt d’acabar la primera part, després de fer una molt bona combinació amb el blaugrana Pedro.

Villa fa el seu gol 50 amb Espanya

Als 9 minuts de la represa, David Villa ha marcat el tercer gol rematant una altra molt bona acció col•lectiva de l’equip espanyol. Villa arriba, amb aquest gol, als 50 amb la selecció.

Víctor Valdés ha encaixat des del punt de penal el gol escocès. Goodwillie ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima. Ha estat el millor moment d’Escòcia, que ha coincidit amb la retirada de Xavi, que ha demanat el canvi per unes molèsties musculars. Thiago també ha jugat l’últim tram del partit.

Abid franxa.JPGal i França, classificats

Estava tot preparat a la capital francesa per celebrar la classificació de la selecció de Laurent Blanc. L’empat li servia a la campiona del món del 1998. Però Bòsnia ha estat a punt de donar un gran disgust a Saint Dennis amb un gol de Dzeko a la primera part. Abidal, que ha disputat els 90 minuts, ho ha fet com a central esquerrà, al costat del valencianista Rami. Nasri ha estat l’encarregat de empatar des del punt de penal a les acaballes del partit. El punt li dona la classificació matemàtica a França com a primera de grup per a l’Eurocopa i els balcànics hauran de jugar la repesca.

D’aquesta manera, ja estan classificades per a l’Eurocopa Espanya, Itàlia, Rússia, Alemanya, Suècia, Holanda, Grècia, Dinamarca, França i Anglaterra, juntament amb els amfitrions Polònia i Ucraïna. Els altres quatre equips sortiran de la repesca que es jugarà al novembre.

Temporada 11-12