Messi classifica l’Argentina (3-0)

12.07.2011 09:43

El millor Messi classifica l’Argentina (3-0)

La selecció 'albiceleste', amb la millor versió de Messi, es classifica per a quarts després de vèncer Costa Rica per 3-0. Dues de les assistències han estat del crac blaugrana, que ha estat designat el millor jugador del partit.

Fitxa del partit

ARGENTINA, 3

COSTA RICA, 0

Argentina: Romero; Zabaleta, Burdisso, Milito, Zanetti; Gago, Mascherano; Messi; Agüero (min 85, Lavezzi), Higuaín (min 80, Pastore) i Di María (min 80, Biglia).

Costa Rica: Moreira; Calvo (min 46, Brenes), Acosta, Salvatierra; Duarte, Leal, Mora; Cubero, Elizondo (min 56, Valle); Martínez (min 46, Madrigal) i Campbell.

Gols: 1-0, min 45, Agüero; 2-0, min 52, Agüero i 3-0, min 65, Di María.

Àrbitre: Víctor Rivera.

L’Argentina ha certificat el seu pas a quarts de la Copa Amèrica dissipant tots els dubtes que els dos empats anteriors havien generat entre els aficionats 'albicelestes'. Desplegant el seu millor joc i liderada per un Messi estel·lar, que ha estat proclamat el millor jugador del partit, l’equip de Batista no ha donat opció a Costa Rica i ja espera rival a quarts.

Un sol equip

messi_costarica_arg.jpgEl conjunt 'albiceleste', amb Milito, Mascherano i Messi com a titulars però amb Agüero, Di María i Higuaín com a novetats en l’onze inicial, s’ha fet amb les regnes del partit des del primer minut. Costa Rica, sobrepassada, no podia fer més que defensar-se de les constants advertències del combinat de Batista. El Kun ha deixat escapar diverses ocasions en el primer temps, però just abans d’anar al descans ja ha avançat el seu equip.

A la represa, l’'albiceleste' havia d’aprofitar la feina feta en la primera part i sentenciar l’enfrontament. Ha estat aleshores quan al millor jugador del món només li han calgut 20 minuts per classificar la seva selecció i recuperar la confiança de tots els seguidors argentins. En ell minut 52, Messi s’inventava l’assistència perquè Agüero fes el segon gol i, vuit minuts després, de les seves botes en sortia el 3-0 definitiu de Di María.

En espera del rival

L’'albiceleste' tornarà a jugar el proper dissabte a les 22.15, hora catalana, contra un equip que encara està per determinar, ja que serà el segon classificat del grup C. Els possibles rivals són Xile, Perú o Uruguai.

Temporada 11-12