Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Alves, fins al 2015


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.03.2011 18:21

Dani Alves, renovat fins al 2015

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona comunica que ha arribat a un acord amb Dani Alves per prolongar la seva relació contractual amb el Club per tres temporades més, fins al 30 de juny del 2015.La signatura d 'Alves es farà demà dimecres, a les 19 hores aproximadament. Posteriorment es farà una sessió fotogràfica oberta als mitjans a la porta de les oficines del FC Barcelona.

“La notícia que tots esperavem”

El director esportiu Andoni Zubizarreta ha valorat així per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat la renovació de Dani Alves: “És la notícia que tots esperavem, tant el Club com el jugador. Tot i que les negociancions han estat llargues, en cap moment van ser tenses i el seu rendiment al camp ha estat com sempre. Hem anat poc a poc i amb afecte i per fi avui ja podem anunciar l'objectiu que teniem des del començament”.

Zubi també ha explicat l’acord: “El contracte es prolonga fins al juny del 2015. Des del punt de vista d'en Dani estem convençuts de la seva continuïtat i de la seva condició física. Estem tots molt contents amb ell. Al final hem trobat el punt d'equilibri entre els anys i les xifres i s'ha pogut tancar una renovació que ens satisfà molt”.

Un lateral diferent i únic

2010-10-30_PARTIDO_17.JPG“Sempre diem que el Barça té un estil de joc molt definit i una manera de jugar. La nostra filosofia és apostar principalment per la gent de casa, però també diem que tots els jugadors que puguin venir de fora ens poden fer encara millors. El cas de Dani n'és un exemple molt clar”, ha assenyalat el basc. No s’han aturat aquí els elogis: “Alves és un jugador diferent, un futbolista que des de la banda aporta un dinamisme, un físic, una arribada, una tècnica depurada... però sobretot aporta aquella capacitat per canviar la dinàmica d'un partit. Juga amb una intensitat que no té res a veure amb temes tàctics sinó d'esperit posat en el joc. Alves ho té tot. Hem fet un cop d'ull al mercat i crec que no n’hi ha cap com ell, és únic en aquesta posició”.

I ara, pendents de Pinto i Abidal

Per acabar, Zubizarreta ha destacat l’instant en què s’ha produït l’acord: “El fet de poder tancar la renovació abans del moment en què es decideix la temporada era un dels objectius que teniem”. I ha afegit: “Ara a veure si tanquem la de Pinto i sobretot si recuperem Abidal per al final que seria el millor fitxatge de primavera que podríem fer. Tot plegat per poder afrontar el tema esportiu amb la màxima tranquil·litat possible”.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana