Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amistós confirmat a Kuwait al desembre


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

06.11.2009 17:19

Amistós confirmat a Kuwait al desembre

www.fcbarcelona.cat


El Barça disputarà un partit amistós a Kuwait el 21 de desembre, just després del Mundial de Clubs. Joan Oliver també ha anunciat que el club disposarà de 2.000 entrades als Emirats Àrabs i un acord amb el Bolívar.


El director general corporatiu, Joan Oliver, ha comparegut davant dels mitjans després de la reunió de la Comissió Delegada per explicar les darreres decisions que s’han pres. En l’apartat purament esportiu, en primer lloc, ha informat que el Barça disputarà un partit amistós a Kuwait el 21 de desembre al camp del Kazma Sporting Club.

2.000 entrades per al Mundial

2009-11-06_RUEDA_DE_PRENSA_JOAN_OLIVER_005.JPGEl partit a Kuwait es jugarà després del Mundial de Clubs dels Emirats Àrabs. Sobre aquesta cita, Oliver ha comunicat que la FIFA ha atorgat 2.000 entrades al Barça i que, un cop l’organisme internacional confirmi les zones i la tipologia de les entrades i es tanquin els vols, es posarà en marxa el procediment habitual de reserva de localitats. Segons ell, “es preveuen tres tipus de viatges: del 13 al 22 de desembre, del 16 al 20 i del 18 al 20, encara que falta tancar els últims detalls”.

Sessió conjunta amb el Bolívar CF

Per altra banda, Oliver ha indicat que el Bolívar CF s’entrenarà amb el primer equip de futbol el 18 de novembre. Les dues entitats van signar un acord de col·laboració, al març del 2008, que preveia activitats conjuntes orientades especialment al desenvolupament del futbol base.

Notícies relacionades

- Joan Gamper, soci número 1

- Mia Hamm, nova ambaixadora de la Fundació

Amistós confirmat a Kuwait al desembre

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Amb capacitat d’inversió
Joan Oliver ha deixat clar que el Barça té marge per contractar futbolistes en el mercat d’hivern, sempre que el cos tècnic ho cregui necessari. “El club té capacitat d’inversió. Fins al dia d’avui els fitxatges no han estat condicionats a qüestions econòmiques, sinó que es valoren en termes esportius”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana