Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Joan Gamper, soci número 1


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.11.2009 18:48

Joan Gamper, soci número 1

www.fcbarcelona.cat


El fundador del FC Barcelona, Joan Gamper, serà el soci número 1 de l’entitat de manera permanent. La Comissió Delegada del club ha aprovat aquest divendres l’acord que ja es va avançar en l’última Assemblea General.


El director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver, ha utilitzat un símil basquetbolístic per referir-se a aquest acord: “Retirarem el número 1 de Joan Gamper. A partir d’ara el soci número 2 serà considerat el soci més antic del Barça i comptarà amb els mateixos reconeixements públics que fins ara tenia el soci número 1”. Aquesta decisió s’ha pres després que ja ho avancés la directiva de l’Àrea Institucional, Magda Oranich, en l’última Assemblea General celebrada aquest estiu.

Homenatge a César Rodríguez

D’altra banda, aprofitant la visita del Cultural Leonesa, el proper dimarts dia 10 de novembre, per disputar el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, Joan Oliver ha apuntat que el Barça retrà un homenatge a l’exjugador César Rodríguez, davanter blaugrana dels anys quaranta i cinquanta nascut a Lleó.

Millora de les instal·lacions

2009-11-06_RUEDA_DE_PRENSA_JOAN_OLIVER_006.JPG La Comissió Delegada també ha aprovat una inversió de mig milió d’euros a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per millorar alguns dels camps de gespa artificial. Les obres s’intentaran dur a terme durant les vacances de Nadal. Aprofitant també aquesta aturada nadalenca, el club vol fer una millora de la il·luminació del Camp Nou.

Tranquil en termes fiscals

Joan Oliver ha transmès la tranquil·litat del club de cara a un possible canvi de fiscalitat en els contractes dels jugadors estrangers: “No ens genera una preocupació especial perquè el Barça negocia els contractes en brut i perquè un dels nostres trets diferencials és la gran quantitat de jugadors de casa que tenim al primer equip”. En tot cas, Oliver ha celebrat que s’hagi creat una comissió per dialogar amb el govern espanyol.
Joan Gamper, soci número 1
Resposta a Masfurroll
En resposta a les afirmacions de l’exvicepresident del club, Gabriel Masfurroll, aparegudes en alguns mitjans de comunicació i en què afirmava que les auditories de seguretat havien costat 367.000 euros i que el club fraccionava les factures en menys de 50.000 euros per no haver de passar per la Junta Directiva, Joan Oliver ha estat clar: “Ja vam explicar en el seu moment que el cost va ser de 56.000 euros. Si algú creu que no és veritat, que digui per quins motius i que ho demostri. A més, en aquesta Junta mai s’han fet aquest tipus de pagaments fraccionats. Si es feia abans, no ho sé”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana