Brasil goleja Perú (3-0) i l’Uruguai perdona (0-0)

02.04.2009 09:09

Brasil goleja Perú (3-0) i l’Uruguai perdona Xile (0-0)

Brasil, amb Alves de titular, millora la seva imatge i goleja Perú (3-0). L’Uruguai de Martín Cáceres no pot superar Xile (0-0), que juga una hora amb 10 jugadors.

La selecció del Brasil no va tenir cap problema per golejar Perú per 3-0 en el partit classificatori per al Mundial 2010 jugat a l’estadi Beira-Rio de Porto Alegre. Dani Alves va sortir a l’onze titular i va ocupar el lloc del lesionat Maicon. El blaugrana va jugar els 90 minuts a un bon nivell i va fer la passada del segon gol de la 'canarinha'.

La nit de Luis Fabiano

ALVES_CELEBRA_GOL.jpgEl davanter sevillista Luis Fabiano va ser el gran protagonista del partit, ja que va marcar els dos primers gols de la seva selecció. El primer transformant un penal comès a Kaká i el 2-0 rematant una precisa assistència de Dani Alves. El tercer gol de Brasil el va marcar el migcampista de la Fiorentina Felipe Melo, Amb aquesta victòria, Brasil ocupa la segona posició del grup sud-americà amb 21 punts, a tres del líder, el Paraguai i gairebé s’assegura el passaport per al Mundial de Sud-àfrica.

L’Uruguai perdona Xile

La selecció de l’Uruguai va empatar a zero contra Xile en el partit jugat a l’estadi Nacional de Santiago de Xile. El defensa del Barça Martin Cáceres va jugar tot el partit i va ser un element decisiu en la solidesa defensiva del seu equip. El combinat 'charrúa' no va saber aprofitar l’expulsió del xilè Mauricio Isla en el minut 33 i, tot i el seu insistent domini, no va poder batre la porteria de Claudio Bravo. Després d’aquest partit, l’Uruguai ocupa la cinquena posició del seu grup, amb 17 punts.
Vuit blaugranes juguen els 90 minuts
Vuit dels nou jugadors del Barça convocats amb les seves seleccions han jugat els 90 minuts en la jornada d’aquest dimecres. Xavi, Piqué , Henry, Hleb, Messi , Alves, Cáceres i Gudjohnsen han estat titulars i han jugat el partit complet. Només Sergio Busquets va començar el partit des de la banqueta, però va jugar 16 minuts del Turquia-Espanya.