Bojan torna a ser decisiu

22.08.2007 12:19

David Puig / Sergi Nogueras

La selecció espanyola ha guanyat contra Síria (1-2) el seu segon partit en el Mundial sub-17. Bojan ha tornat a ser decisiu donant l’assistència del gol de la victòria en l’últim minut.

Tothom tenia clar que Bojan Krkic havia de ser un dels jugadors més determinant del Mundial sub-17 que s’està jugant a Corea del sud, i el davanter blaugrana ho està demostrant a cada partit. El de Linyola ja va fer dos gols en el primer partit i en el segon, jugat aquest dimecres al matí contra Síria, ha fet la jugada del gol que ha acabat marcant Aquino en l’últim minut (1-2).

Emoció fins el final

De fet, l’equip que dirigeix Juan Santisteban ha estat qui ha marcat primer gràcies a l’exblaugrana Fran Mérida en el minut 56. Els sirians, però, han reaccionat i han empatat de penal en el minut 70. L’emoció s’ha mantingut fins el final en un partit travat i marcat per la intensa pluja.

Alex Bolaños, titular

A banda de Bojan hi ha hagut un altre blaugrana titular. Es tracta del lateral Alex Bolaños, que juga al juvenil A, i que ha participat en els 90 minuts després de no jugar-ne cap contra Hondures. D’altre banda, Iago Falqué, que va ser titular en el partit amb els centreamericans, ha sortit en el minut 58 substituint Jordi.
Argentina, el proper rival
La selecció espanyola sub-17 tancarà la primera fase d’aquest campionat el proper dia 25 a partir de les 10:00 i davant l’Argentina. Aquests dos equips es jugaran el primer lloc del grup.