Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’acte de presa de possessió, a la Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.06.2010 13:12

L’acte de presa de possessió, a la Masia

www.fcbarcelona.cat


L’acte de presa de possessió de la nova Junta Directiva tindrà lloc aquest dijous al migdia als jardins de la Masia. La Junta sortint i l’entrant es reuniran abans a les oficines del club.


La investidura de la nova Junta Directiva es farà efectiva de forma oficial a les 12.00 hores d’aquest dijous, en un acte que finalment es durà a terme a la Masia , a la part posterior de l'edifici, a la zona del jardí.

2010-06-30_PREPARATIVOS_01.JPGL'escenari de la cerimònia està carregat de simbolisme. Residència de joves esportistes des del 1979, aquesta antiga residència pagesa està estretament vinculada als valors més profunds del barcelonisme. És també el segell que identifica el futbol base del Barça, reconegut arreu.

Reunió prèvia a les oficines

Abans de l'acte de presa de possessió, cap a les 11.30 hores, la Junta sortint liderada per Joan Laporta i la Junta entrant encapçalada pel nou president, Sandro Rosell, es reuniran a oficines per completar el traspàs de poders.

Discursos, dinar i primera reunió

2010-06-14_SANDRO_04.JPGA les 12.00 hores, a la Masia, Joan Laporta, que aquest dimecres serà entrevistat a Barça TV, oferirà el seu últim discurs com a president del club. A continuació, Josep Cubells, secretari de la Junta sortint, explicarà els acords a què han arribat totes dues Juntes, just abans que el nou president agafi el torn de paraula per adreçar-se als assistents.

Un cop acabi aquest acte institucional, la nova Junta Directiva dinarà plegada i, a la tarda, cap a les 16.00 hores, es reunirà per primera vegada, també a les oficines del club. Posteriorment, cap a les 18.00 hores, el portaveu de la Junta oferirà una roda de premsa, al Camp Nou, per explicar els acords.
La Masia acollirà el primer acte del nou president. Foto: Miguel Ruiz- FCB
La Masia acollirà el primer acte del nou president. Foto: Miguel Ruiz- FCB
Tot, a Barça TV i al web
Qui vulgui seguir en directe aquesta presa de possessió pot fer-ho a través de Barça TV o a través del web oficial del club , que emetrà en ‘streaming’ l’acte sencer a partir de les 12.00 hores.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana