Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La presa de possessió, en directe al web


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.06.2010 12:20

La presa de possessió, en directe al web

www.fcbarcelona.cat


El lloc web del FC Barcelona oferirà en directe la presa de possessió de Sandro Rosell com a nou president del Barça. Com a la jornada electoral, www.fcbarcelona.cat emetrà en 'streaming' el programa especial que farà Barça TV.


Tots aquells que vulguin seguir en directe l’acte d’investidura de Sandro Rosell com a president del FC Barcelona ho podran fer aquest dijous al migdia en directe a través del lloc web del club, que oferirà la informació més completa.

Barça TV, en directe

El web del Barça inclourà la possibilitat de seguir en ‘streaming’ (reproducció en temps real) l’emissió en directe de Barça TV, tant en català com en castellà. El canal de televisió del FC Barcelona emetrà un ‘Barça Notícies’ especial en directe a partir de les 11.30 hores que inclourà tot l'acte de presa de possessió de Sandro Rosell com a nou president del Barça.

Twitter, al minut

Les xarxes socials, a través de la xarxa de Microblogging Twitter, també jugaran un paper important en el relat de tot el que passi aquest dijous al matí. A través dels tres comptes oficials del club en aquesta eina 2.0 (www.twitter.com/fcbarcelona; www.twitter.com/fcbarcelona_cat; www.twitter.com/fcbarcelona_es) es podrà seguir al detall tota l’activitat del traspàs de poders entre Joan Laporta i Sandro Rosell. A la portada del lloc web del Barça s’inclourà un mòdul de Twitter per poder seguir totes les actualitzacions.

Tota la informació, a l’abast

Com és habitual, www.fcbarcelona.cat inclourà diferents peces informatives, amb la presa de possessió del nou president així com les reaccions i la informació complementària que es generi al voltant d’aquest acte, amb els vídeos dels protagonistes d'aquesta jornada històrica.
Sandro Rosell el dia de la seva proclamació com a guanyador de les eleccions. Foto: arxiu FCB.
Sandro Rosell el dia de la seva proclamació com a guanyador de les eleccions. Foto: arxiu FCB.
Les eleccions, l'últim precedent
El 13 de juny, dia de les eleccions, el lloc web del FC Barcelona ja va cobrir a bastament la jornada. Aquell dia també es va poder veure durant més de 12 hores l’emissió en directe del programa especial de Barça TV.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana