Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta: "Estem a disposició de la ciutat"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.01.2010 19:07

Laporta: "Estem a disposició de la ciutat"

www.fcbarcelona.cat


Jona Laporta, president del FC Barcelona, ha ofert el suport del club per a la candidatura de Barcelona per als Jocs d’Hivern Barcelona-Pirineus 2022. Laporta: “El club està a la disposició de la ciutat”.


Aquest matí l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu ha informat de la intenció de Barcelona de presentar la seva candidatura com a seu per als Jocs d’Hivern del 2022, que portarien el nom de Barcelona-Pirineus i que es repartirien les disciplines en pista coberta i les que es disputin a l'aire lliure, respectivament.

Han estat moltes les mostres de suport que s’han donat des de diferents institucions catalanes, com és el cas del FC Barcelona. El president Joan Laporta ha expressat la predisposició del FC Barcelona: “Des del club volem donar el nostre total suport a aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona de proposar Barcelona com a seu d’uns altres Jocs Olímpics, en aquest cas dels Jocs d’Hivern del 2022.”

El Barça, a disposició de la ciutat

A més, el president del Barça ha recordat que “al club tenim esports d’hivern com ara el patinatge artístic i l'hoquei gel ”. “El FC Barcelona està a la disposició de la ciutat per promoure aquesta iniciativa, que crec que és molt bona i necessària per a Barcelona”, ha reconegut Joan Laporta.

Dos JJOO en 30 anys

No serà fins l’any 2013 quan es formalitzarà aquesta candidatura, que no obtindrà resposta del Comitè Olímpic Internacional (COI) fins dos anys després. És a dir, fins l’any 2015 no se sabrà si Barcelona repetirà com a seu d’uns JJOO. Alguns dels seus rivals podrien ser dels Estats Units, Canadà, la Xina o Suïssa.

En el cas d’acollir els Jocs del 2022, coincidiria amb el 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona que es van celebrar l’any 1992. A més, Barcelona es podria convertir en la primera ciutat que acull una cita olímpica a l’estiu i a l’hivern.
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Les pròximes seus
2010 Vancouver (Canadà)
2014 Sotxi (Rússia)
2018 Munic (Alemanya), Annecy (França) o Pyeongchang (Corea del Sud)


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana