Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El president de Mali rep el Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.03.2009 12:36

El president de Mali rep el Barça

Marc Parramon (enviat especial)


Una vegada inaugurat el Centre XICS de Bamako, el president de la República de Mali, Amadou Toumani Touré, ha ofert una recepció a la delegació del Futbol Club Barcelona, encapçalada pel president Joan Laporta.


La recepció va fer-se al Palau Presidencial de Bamako i va comptar amb la presència del president de la República de Mali, Amadou Toumani Touré, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, acompanyat per tota la delegació blaugrana desplaçada a Mali.

Agraïments per part de Toumani

El president de la República de Mali, Amadou Toumani Touré, va voler agrair en persona la feina feta per la Fundació FC Barcelona a Bamako, on s’hi ha inaugurat el centre XICS més gran dels construïts fins ara.

2009_03_23-25_BAMAKO_xRepxblica_de_Malix_798-2.jpgToumani Touré espera que aquest nou centre obri noves esperances als habitants de Bamako. La recepció ha durat una hora i tant Joan Laporta com Marta Segú, directora general de la Fundació del Barça, han explicat a Toumani Touré els projectes socials del club.

Tarda de futbol al centre XICS

Després de la recepció al Palau Presidencial, la comitiva blaugrana va tornar al centre XICS ubicat al barri Téléphone Sans Fil de Bamako. Allà es va dur a terme un partit de futbol entre dos equips de joves aficionats, tots procedents de la regió. Un equip el formaven els fans del Barça i l’altre, els fans de Keita. El partit es va disputar al camp de futbol del nou centre XICS i va acabar en empat. Finalment, després d’una intensa tanda de penals, el president del Barça, Joan Laporta, va lliurar el trofeu commemoratiu a l’equip guanyador. En aquest cas, els fans del Barça.

A la nit va ser el FC Barcelona qui va oferir una recepció privada a totes les autoritats espanyoles, governamentals, locals i internacionals implicades amb la creació del XICS de Bamako.
El president de Mali rep el Barça

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana