Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades d'U2, adjudicades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.03.2009 12:08

Les entrades d'U2, adjudicades

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous al matí s’ha fet el sorteig per designar els afortunats amb les entrades d’U2. El número del sorteig ha estat 2.553. Per tant, a partir d’aquest número i fins la petició 9.552 podran accedir a les entrades per aquest concert.


Després del sorteig efectuat davant del notari Joan Carles Ollé, aquest dijous ja es coneixen els afortunats que podran anar al concert d’U2 el proper 30 de juny al Camp Nou. Cal recordar que el FC Barcelona disposava de 14.000 localitats per distribuir entre els seus socis.

A partir de la sol•licitud 2.553 –la que ha sorgit després d'un sorteig informàtic- i fins a les següents 7.000 sol•licituds podran comprar entrades per a aquest esdeveniment. Avui mateix el club es posarà en contacte amb els socis afortunats per detallar les condicions de compra, pagament i recollida. La comunicació als guanyadors es farà mitjançant el correu electrònic registrat en el moment d'omplir el formulari.

Dues entrades per soci

Cada soci afortunat pot comprar un màxim de dues entrades. En funció de la localització d’aquesta entrada, els preus són de 150, 85 i 55 euros (sense les despeses de gestió incloses).

Un cop designats els beneficiaris de les entrades, la compra efectiva es farà per internet al web www.ticketmaster.es on hi haurà un espai reservat als socis del FC Barcelona. La compra s’haurà d’efectuar en el termini següent: del 21 de març a les 10 hores i fins dilluns 23 a les 14 h.

En cas que els socis afortunats no esgotin les 14.000 entrades reservades, el club obrirà una repesca per distribuir aquestes entrades entre les altres sol•licituds.

Les entrades d'U2, adjudicades
Sorteig necessari
Recordem que avui s’ha hagut de fer aquest sorteig perquè entre dimarts i dimecres es van presentar 13.119 sol·licituds , una xifra molt superior a les 7.000 peticions disponibles. Cal tenir present que cada soci podia demanar un màxim de dues entrades i que per tant, les 14.000 localitats, quedaven reduïdes a un màxim de 7.000 peticions.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana