Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dijous, sorteig per les entrades d'U2


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.03.2009 19:46

Dijous, sorteig per les entrades d'U2

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona han realitzat un total de 13.119 sol·licituds per assistir al concert d’U2 al Camp Nou. Com que s’han rebut més de 7.000 sol·licituds, aquest dijous al matí es farà un sorteig davant de notari per escollir els agraciats.


Aquest dimecres a les set de la tarda s’ha tancat el termini per poder inscriure’s al lloc web del club per optar a les 14.000 localitats que el FC Barcelona tenia disponibles per als seus socis (recordem que cada soci podia sol•licitar un màxim de dues entrades). L’allau de sol·licituds, 13.119, per veure en directe el concert de la banda irlandesa obliga el Barça a fer un sorteig.

Sorteig davant de notari

El sorteig es durà a terme aquest dijous al matí. Un notari donarà fe de la validesa del sorteig i el mateix dijous es comunicarà als socis afortunats les condicions de compra, pagament i recollida. La comunicació als guanyadors es farà mitjançant el correu electrònic registrat en el seu formulari. Tots ells obtindran un dret de compra preferent.

Com obtenir les entrades

Un cop designats els beneficiaris de les entrades, la compra efectiva es farà per internet al web www.ticketmaster.es on hi haurà un espai reservat als socis del FC Barcelona. La compra s’haurà d’efectuar en el termini següent: del 21 de març a les 10 hores i fins dilluns 23 a les 14 h.
Dijous, sorteig per les entrades d'U2
Dues entrades per soci
Cada soci pot comprar un màxim de dues entrades. En funció de la localització d’aquesta entrada, els preus són de 150, 85 i 55 euros (sense les despeses de gestió incloses). El procés de sol•licitud d’entrades es va iniciar dimarts a les deu del matí i s’ha tancat aquest dimecres a les set de la tarda.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana