Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Demà, sol·licituds d’U2 per als socis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.03.2009 12:28

Demà, sol·licituds d’U2 per als socis

www.fcbarcelona.cat


Demà, dimarts 17, els socis del Barça que vulguin assistir al concert d’U2 al Camp Nou poden fer la seva sol·licitud a través de la web. 14.000 localitats, a l’abast dels socis blaugrana.


Els socis del Barça que vulguin viure en viu i en directe el concert d’U2 del proper 30 de juny al Camp Nou, demà dimarts 17 de març han de fer la seva sol·lictud a través de la pàgina web del club. A partir de les deu del matí i fins dimecres, 18 de març a les set de la tarda, podran inscriure’s per optar a les 14.000 localitats disponibles per als socis blaugranes.

Dues entrades per soci

Cada soci podrà comprar un màxim de dues entrades. En funció de la localització d’aquesta entrada, els preus seran de 150, 85 i 55 euros (sense les despeses de gestió incloses).

Possible sorteig

Si es reben més de 7.000 sol·licituds, el club durà a terme un sorteig davant de notari per escollir els agraciats dijous, 19 de març. Els guanyadors del sorteig, en cas de ser necessari, obtindran un dret de compra preferent.

El mateix dia 19 es comunicarà als socis afortunats les condicions de compra, pagament i recollida. La comunicació als guanyadors es farà mitjançant el correu electrònic registrat en el seu formulari.

Demà, sol·licituds d’U2 per als socis
Com s’obtindrà l’entrada físicament?

Un cop ja estiguin designats els beneficiaris de les entrades (ja sigui directament o a través del sorteig), la compra efectiva es farà per internet al web www.ticketmaster.es on hi haurà un espai reservat als socis del FC Barcelona. La compra s’haurà d’efectuar en el termini següent: del 21 de març a les 10 hores i fins dilluns 23 a les 16 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana