Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Camp Nou, punt de partida de la gira d’U2


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.03.2009 11:55

El Camp Nou, punt de partida de la gira d’U2

www.fcbarcelona.cat


Quatre anys després de la seva última visita, U2 tornarà al Camp Nou aquest 30 de juny. Així ho ha anunciat la banda irlandesa en un comunicat a la seva web oficial, www.u2.com.


El de l’Estadi no serà, però, un concert qualsevol de la banda irlandesa, sinó el que doni inici a la seva gira, U2 360º. La gira mundial d’U2 constarà d’uns 18 concerts –14 a Europa- i el de Barcelona serà l’únic que se celebri a l’Estat espanyol, segons ha informat el grup a la seva web oficial .

Assaigs previs

Tècnics de so i també els integrants de la banda irlandesa passaran força temps a Barcelona durant el mes de juny. Tots ells s’encarregaran d’enllestir els preparatius previs al concert, a l’hora que es duran a terme els assaigs habituals.

Està previst que tots els concerts tinguin una ‘performance’ peculiar: l’escenari s’ubicarà al mig del camp i no en un gol, fet que provocarà que tots els espectadors vegin des de la mateixa perspectiva els seus ídols musicals.

L’última visita, a l’agost del 2005

BF1F0921.jpgEl Camp Nou no és cap escenari nou per a U2. El 7 d’agost del 2005 la banda irlandesa presentava a Barcelona el seu darrer disc, iniciant així la gira Vertigo Tour. Aleshores, més de 80.000 espectadors van presenciar en directe l’espectacle.
El Camp Nou, punt de partida de la gira d’U2
Entrades per a socis
Com va passar amb els concerts de Bruce Springsteen, celebrats al juliol del 2008, el FC Barcelona gestionarà la venda d’un determinat nombre d’entrades, reservades per als seus socis. Aquests socis hauran de fer la petició de compra i, en cas que les peticions superin l’oferta del club, es realitzarà un sorteig que determini quins socis disposen d’entrada.

En breu s’oferirà més informació sobre quin procediment han de seguir els socis per obtenir una entrada per assistir al concert d’U2.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana