Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


U2: reserva d'entrades a partir de dimarts


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.03.2009 13:11

U2: reserva d'entrades a partir de dimarts

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona que vulguin assistir al concert d’U2 al Camp Nou podran fer la seva sol·licitud d’entrades a través del web del club a partir de dimarts 17. En total, es reserven 14.000 localitats per als socis.


A partir de la setmana que ve, el FC Barcelona habilitarà un espai al seu lloc web perquè els socis interessats a assistir al concert d'U2 del 30 de juny al Camp Nou, puguin fer una sol·licitud de localitats. Caldrà omplir un formulari en què es demanarà la clau i el número de soci de l’interessat. Ambdues dades es troben al carnet, i han de ser correctes perquè la inscripció sigui comptabilitzada i es faci efectiva.

Procés de sol•licituds

Inici sol·licituds: Dimarts 17 de març, a les 10 h
Tancament de sol·licituds: Dimecres 18 de març, a les 19 h
Canal: www.fcbarcelona.cat

Dues entrades per soci

El nombre d’entrades disponibles és de 14.000 i cada soci en podrà comprar com a màxim dues. En funció de la localització de l’entrada els preus seran: 150 € , 85 € o 55 € (despeses de gestió no incloses).

Possible sorteig

Si es reben més de 7.000 sol·licituds, el club durà a terme un sorteig davant de notari per escollir els agraciats el dia 19 de març. Els guanyadors del sorteig, en cas de ser necessari, obtindran un dret de compra preferent. El mateix dia 19 es comunicarà als socis afortunats les condicions de compra, pagament i recollida. La comunicació als guanyadors es farà mitjançant el correu electrònic registrat en el seu formulari.

Com s’obtindrà l’entrada físicament?

Un cop ja estiguin designats els beneficiaris de les entrades (ja sigui directament o a través del sorteig), la compra efectiva es farà per internet al web www.ticketmaster.es on hi haurà un espai reservat als socis del FC Barcelona. La compra s’haurà d’efectuar en el termini següent: del 21 de març a les 10 hores i fins dilluns 23 a les 16 h.

U2: reserva d'entrades a partir de dimarts


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana