Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cloenda existosa de les JES


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.03.2009 14:56

Cloenda existosa de les JES

www.fcbarcelona.cat


Les Jornades d’Esport Solidari de la Fundació s’han clausurat amb gran èxit d’implicació i de participació aquest migdia a Santa Coloma de Gramenet.


El Pavelló de La Bastida de Santa Coloma ha viscut una festa popular aquest migdia en l’acte de cloenda de les Jornades d’Esport Solidari (JES) de la Fundació del FC Barcelona.

QM3D9073.jpgA partir de les dotze del migdia, s’ha posat el punt  final a aquestes jornades, que s’han celebrat del 27 a l’1 de març, que han servit per oferir formació a educadors i monitors en contacte amb nens i nens en risc d’exclusió del Barcelonès Nord.

Les activitats pràctiques d’aquestes sessions han consistit en jocs esportius i d’aula, en què els més petits han gaudit d’allò més. En ser dia festiu, aquest diumenge les JES també han comptat amb participació de les famílies.

QM3D9113.jpgLa directora general de la Fundació, Marta Segú, i l’exfutbolista del Barça i coordinador de les JES, Julio Alberto Moreno, han assistit a aquest acte de cloenda, així com també el tinent d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Antonio Carmona. 
Tots tres han estat els encarregats de lliurar els diplomes als formadors i els obsequis als nens i les nenes participants en les JES Santa Coloma.Cloenda existosa de les JES
Primera edició a Santa Coloma
Després de celebrar-se al Marroc, al Senegal, al Raval barceloní i a Hondures, Santa Coloma acull per primer cop aquestes Jornades, un programa propi de la Fundació blaugrana


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana