CatalÓ

Salta el menu

Men˙ d┤idiomes


Esport ˙til a Santa Coloma


Torna a l┤inici de la plana

Contingut

Enllaš al contingut associat

Club

27.02.2009 19:34

Esport ˙til a Santa Coloma

www.fcbarcelona.cat


Les Jornades dĺEsport Solidari de la Fundaciˇ han comenšat aquest divendres amb les primeres classes te˛riques sobre lĺesport com a eina educativa.


La presentaciˇ de l’equip docent de les JES a les aules del Centre Mas Fonollar ha donat el tret de sortida d’unes jornades que ensenyaran als professionals de l’educaciˇ de Santa Coloma de Gramenet consells ˙tils per aplicar l’esport com a eina educativa.

Tres classes per comenšar

Per comenšar amb el programa, durant la tarda de divendres s’han dut a terme tres xerrades de quaranta-cinc minuts cadascuna. La primera ha dut per tÝtol “L’esport com a eina educativa i Ómbit de socialitzaciˇ” i en la qual s’han analitzat quins agents d'integraciˇ intervenen en l’activitat esportiva.

QM3D8297.jpgA la segona sessiˇ, “L’esport com a eina per incidir en problemÓtiques socials que afecten els joves i els infants”, els educadors s‘han dividit en grups i han dissenyat activitats esportives que fomenten la superaciˇ de prejudicis discriminatoris.

Per acabar la tarda, una classe sobre “L’esport com a eina educativa per a joves i infants en exclusiˇ social” ha ajudat a millorar la detecciˇ d’indicis de risc i la resoluciˇ de necessitats especÝfiques dels joves vulnerables.
Julio Alberto amb els educadors inscrits abans d'iniciar la sessiˇ te˛rica
Julio Alberto amb els educadors inscrits abans d'iniciar la sessiˇ te˛rica


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barša


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pÓgina web Ús l┤˙nica oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l┤inici del contingut d┤aquesta plana
Torna a l┤inici de la plana