Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els detalls del viatge al Senegal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.10.2007 11:18

Els detalls del viatge al Senegal

Marc Parramon


Joan Laporta, acompanyat del vicepresident Alfons Godall i l’equip de la Fundació FC Barcelona, inaugurarà un centre solidari dijous a la localitat senegalesa de Richard Toll, fruit del programa XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris).


L’expedició blaugrana surt de Barcelona el dimecres 24 al migdia i arribarà a la capital del Senegal al vespre. L'endemà, des de Dakar es desplaçarà fins a Richard Toll, població del nord del Senegal, on s’inaugurarà el centre solidari resultat del programa XICS de la Fundació del Futbol Club Barcelona.

Un dijous molt atapeït

A Richard Toll, la delegació blaugrana serà rebuda per Abibou Dieye, alcalde de la localitat, i per diferents representants d’institucions de la zona. Al matí, Laporta visitarà el Centre de Salut de la localitat, un espai que també forma part del projecte de la Fundació. A la tarda, es procedirà a la inauguració del Centre XICS a Richard Toll i es tancarà la jornada amb un sopar amb les entitats col•laboradores del projecte i les autoritats. Divendres la comitiva blaugrana emprendrà el viatge de retorn cap a Barcelona.

Els objectius del projecte XICS

Es tracta de la inauguració del primer projecte XICS desenvolupat íntegrament per la Fundació del Club. Amb aquest programa s’està creant una xarxa internacional de centres solidaris que utilitzen l’esport com a mitjà per oferir noves oportunitats als infants més vulnerables i per garantir-los els drets bàsics a l’educació, la salut, i el lleure .

Paral•lelament al projecte que s’inaugurarà al Senegal, la Fundació ja està treballant en projectes a d’altres països com el Marroc, el Brasil (amb la Fundació Edmilson) o el Camerun (amb la Fundació Eto’o).
Els detalls del viatge al Senegal
La satisfacció del president
En la presentació de l'acte d'homenatge a Roberto Dueñas d'aquest dimecres al migdia, el president Joan Laporta s'ha mostrat "molt satisfet per desenvolupar el programa XICS i per projectar la imatge que el Barça està present a la vida de la gent més necessitada, especialment dels nens i nenes més vulnerables". Just abans de viatjar cap a Àfrica, Laporta ha confessat  que "al Senegal hi ha molta expectació davant la inauguració d'un centre d'aquestes característiques".  


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana