Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Eto’o, al Cosmocaixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.10.2007 20:24

Eto’o, al Cosmocaixa

Miriam Nadal


Eto’o ha estat protagonista d’una de les conferències del Fòrum Remeses i Desenvolupament celebrada al Cosmocaixa. El camerunès ha explicat la seva experiència amb la seva Fundació.


Samuel Eto’o ha estat protagonista d’una de les conferències que s’estan realitzant els dies 15 i 16 d’octubre al CosmoCaixa amb motiu del Fòrum 'Remeses i Desenvolupament' organitzat per l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMED). El camerunès ha explicat, en un col•loqui sobre l’emigració i la solidaritat, la seva col•laboració amb els més desafavorits mitjançant la seva fundació.

“El futbol m’ho ha donat tot i és tot el que tinc”, ha apuntat Eto’o. I és per això que té clar que part dels seus ingressos han d’anar directament a causes solidàries.

Eto’o ha apuntat que ja fa 11 anys que és fora del seu país i que, sovint, "els que reben ajuda no saben que es pot acabar”, ha emfatizat. Per això, destaca la necessitat de “controlar les inversions i ajudes que enviem”.

“El que més m’agrada fer és jugar a futbol. Per això vaig organitzar un torneig on vaig néixer. Volia tenir la gent contenta. Vull que tinguin l’oportunitat de somiar. De dir: vull ser com Ronaldinho, Messi… i que no hagin d’anar a treballar i que puguin complir el seu somni”, ha reconegut el davanter.  

El camerunès ha reconegut que les ajudes dels països més desenvolupats són necessàries. “Amb poc, es pot fer molt”, ha subratllat.
Eto’o, al Cosmocaixa
Ajudes 'globals'
Les principals ajudes d’Eto’o al Camerún se centren en diverses accions: en ajudes a l’educació, en millores socials – per exemple, compra de taxis per a la població- i en el desenvolupament de la personalitat per mitjà de l’esport. 5000 nens – ha apuntat Eto’o – estan en aquest darrer cas, i es desenvolupe  mitjançant la pràctica esportiva i somien poder seguir els passos del camerunès.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana