Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Inici del Fòrum Remeses i Desenvolupament


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.10.2007 16:14

Presentació del Fòrum Remeses i Desenvolupament

Àngels Prieto


La sala de premsa del FC Barcelona ha estat l’escenari de la presentació del Fòrum Remeses i Desenvolupament, que se celebra entre avui i demà al Cosmocaixa de Barcelona.


La Fundació del FC Barcelona participa en aquest fòrum organitzat per l’Institut Europeu de la Mediterrània i el centre de cooperació Remesas.org. El Fòrum Remeses i Desenvolupament aplega més d’un centenar d’experts d’arreu del món en política i productes financers, amb l’objectiu de debatre sobre les diferents fórmules d’emprar els diners que els immigrants envien als seus països d’origen per afavorir-ne el desenvolupament.

_ZUE3743.JPGL’any 2006, els immigrants que viuen a Espanya van enviar 6.807 milions d’euros als seus països d’origen, i la previsió per al 2007 és que se superin els 7.500 milions. Aquestes quantitats superen l’ajuda oficial espanyola i la catalana destinades al desenvolupament d’aquests països. “Es tracta d’incentivar l’accés al sistema financer de la població dels països d’origen d’aquests immigrants per tal que aquests diners repercuteixin en l’avenç del país”, segons ha explicat Senén Florensa, Director General de l’IEMed.

El paper de la Fundació

Els organitzadors del Fòrum han destacat la importància del paper del Futbol Club Barcelona com a plataforma de difusió d’aquestes jornades. També han destacat la seva implicació en diferents projectes de cooperació, que fan bo el lema del Barça com a 'més que un club al món'.

El FC Barcelona, per mitjà de la seva Fundació, també participa en el Fòrum, explicant els projectes d’immigració i desenvolupament què està duent a terme en països del Magrib, Amèrica Llatina i Àfrica. La Fundació també treballa a Catalunya amb els infants i joves procedents d’altres països, amb programes com els XICS o Tot colors, per facilitar-los la integració mitjançant l’educació i l’esport.
Presentació del Fòrum Remeses i Desenvolupament

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L’experiència d’Eto’o
El jugador del FC Barcelona Samuel Eto’o participarà aquesta tarda en una xerrada del Fòrum per explicar la seva experiència amb la fundació que va crear al Camerún, destinada a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes en situació de risc d’exclusió social.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana