Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Suport massiu als comptes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.08.2007 21:27

Suport massiu als comptes

Anna Segura


El tancament econòmic de la temporada 2006/07 i els pressupostos per a l’any vinent han estat aprovats per part de l’Assemblea de compromissaris després de rebre un gran suport per part dels assistents.


L’aprovació per part dels socis compromissaris de l’exercici de la temporada anterior i els pressupostos per aquest any no han pogut tenir millor suport. Totes dues votacions han tingut un gran recolzament per part de l’Assemblea.

Aprovació de l’exercici econòmic

QM3D5240.jpgL’exercici econòmic de la temporada 2006/08 s’ha tancat amb l’aprovació per part de gairebé tots els socis compromissaris assistents a l’Assemblea. El FC Barcelona ha tancat l’exercici amb uns ingressos de 290,1 milions d’euros i amb 270,6 milions de despeses. Per tant, el benefici d’explotació és de 19,6 milions d’euros, el més alt en els últims anys. A més, el club segueix reduint l’endeutament bancari que ha passat de 68,5 a 39,8 milions, ja que aquest any s’han retornat 28,7 milions d’euros.

Davant els comptes presentats l’Assemblea de compromissaris, amb 394 socis en el moment de la votació, ha recolzat massivament els números amb 350 vots a favor, 2 en contra i 10 en blanc.

Creixement sostingut

Durant la presentació de l’exercici econòmic de la temporada passada, el vicepresident econòmic del FC Barcelona, Ferran Soriano, ha valorat positivament que “hi ha un creixement sostingut amb victòries i sense”. I és que tot i que aquesta temporada el primer equip de futbol no ha guanyat cap títol important, l’economia del club no s’ha vist afectada, i fins i tot ha augmentat. Per aquesta raó, Soriano ha reconegut que “el model econòmic ens permet competir mundialment i a més seguir mantenint la identitat del club”.

315 milions de pressupost

QM3D5258.jpgDe la mateixa que s’ha aprovat amb contundència l’exercici econòmic de la temporada passada, els pressupostos per aquest any també s’han aprovat per una gran part de l’Assemblea de compromissaris. Ferran Soriano ha presentat el pressupost que serà de 315 milions d’euros, 24,9 més que l’últim any. D’aquests, es preveu que 300 milions d’euros corresponguin a despeses, fet que suposa un benefici de 15 milions d’euros.

Els socis compromissaris (476) han aprovat amb 293 vots a favor, 4 en contra i 4 en blanc el pressupost per a la temporada 2007/08.

Continua el model de gestió

Amb la presentació dels pressupostos, Ferran Soriano ha reconegut que “es vol continuar amb el model de gestió. Tenim un model que ens dóna beneficis cada any”. A més, es tracta d’un dels pressupostos més alts de la història de la entitat i d’un dels més alts d’un club de futbol. L’augment de 25 milions respecte el pressupost presentat la temporada passada es deu al començament dels nous contractes amb Nike i Mediapro.


Assemblea General Ordinària 2006/07:

- Balanç de temporada del president Joan Laporta
- Aprovació de l'acord amb Nike
- Planificació esportiva de Txiki Begiristain

Suport massiu als comptes
La Comissió ratifica els comptes
El president de la Comissió Econòmica Estatutària, Xavier Sala Martí, ha aprovat també els comptes presentats durant l’Assemblea. La Comissió, que s’encarrega de fer un seguiment de la gestió econòmica i financera del club, ha valorat l’exercici anterior i ha reconegut que es tracta “d’un model saludable. Es guanyen diners quan es guanyen títols i no es perden quan no es guanyen. És important tenir salut econòmica quan no se’n guanyen”.

Pel que fa els pressupostos 2007/08, Xavier Sala Martí, en nom de la Comissió Econòmica, ha sol•licitat el vot favorable per part dels socis compromissaris.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana