Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord Nike-Barça: fins al 2018


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.08.2007 21:35

L’Assemblea ratifica l’acord amb Nike fins al 2018

Roger Bogunyà


En el quart punt de l’ordre del dia, l’Assemblea General Ordinària ha ratificat l’acord per allargar fins al 2018 l’explotació dels drets publicitaris en l’equipació amb l’empresa Nike.


El FC Barcelona i la marca Nike van signar el 25 d’octubre del 2006 un acord fins la temporada 2012/2013, pel qual el Barça rebrà, per part de la marca de roba esportiva, més de 150 milions d’euros fins aquesta data. Aquest contracte tindrà continuïtat cinc anys més, fins la temporada 2017/2018, després que l’Assemblea hagi aprovat la corresponent proposta de la Junta Directiva.

Els motius

219 vots a favor, 17 en blanc i 34 en contra. Amb aquests números favorables s’ha aprovat la prolongació del contracte amb Nike. Les raons per ampliar aquest acord, segons ha explicat el vicepresident Marc Ingla, són el bon moment que està travessant el club, l’estabilitat que aportaria un contracte d’aquesta durada i la contínua actualització d’aquest.

Les xifres

El contracte amb Nike fins al 2013 reporta 30 milions d’euros per temporada, si es considera només de la part fixa del contracte. A més, l’acord s’actualitza i s’incrementa cada any, i cal sumar-hi també possibles variables, que depenen dels premis esportius del club i de l’èxit comercial de l’equipació.

En aquest sentit, Marc Ingla ha assegurat que el Barça “més que triplicarà” els seus ingressos en l’explotació de l’equipament i que aquest contracte –el que expira el 2013– serà un acord “líder en el futbol” actual.

L’Assemblea ratifica l’acord amb Nike fins al 2018
No s’hipoteca el futur del club

En el torn de preguntes, la Junta Directiva ha estat qüestionada pel fet que un contracte de tan llarga durada pogués hipotecar el futur del club. El president blaugrana Joan Laporta ha negat que això pugui passar, perquè “es tracta d’un contracte dinàmic” i Nike sempre té bona predisposició per asseure’s a negociar. Ha assegurat, a més, que no és probable que això passi, “tal i com evoluciona el mercat”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana