Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Junta aposta per la formació del planter


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.05.2007 21:05

La Junta aposta per la formació del planter

Anna Segura


La Junta Directiva s’ha reunit aquest dimarts i, entre d'altres temes, ha analitzat la situació del futbol base blaugrana, traslladant als seus responsables la voluntat de fomentar la formació del planter per damunt de la competitivitat.


El descens del Barça B a Tercera Divisió i la consegüent reestructuració del futbol base ha estat el tema principal d’aquesta reunió. El secretari i portaveu de la Junta, Xavier Cambra, ha traslladat en la posterior roda de premsa davant els mitjans, la voluntat per part de la directiva “de seguir generant jugadors del planter que puguin arribar al primer equip”.

No es comprarà cap plaça de Segona B

El secretari tècnic, Txiki Begiristain, ha estat present a la reunió, on ha exposat la situació creada i s'ha analitzat el futur del planter. “Hem demanat a Txiki que traslladi als responsables del futbol base la línia que la Junta creu més adient. Es prendran les decisions definitives quan tothom ho sàpiga”, segons ha comentat Xavier Cambra. El portaveu de la junta també ha descartat que el club vulgui comprar una plaça a Segona B.

Traspàs eficient cap al primer equip

El portaveu blaugrana ha assegurat que “la Junta vol que el traspàs de les categories inferiors al primer equip sigui eficient. Volem garantir el futur i l’eficiència d’aquesta situació”. A més, Xavier Cambra ha afirmat que “l’evolució del futbol base és exitosa", ja que el 50% del primer equip són jugadors provinents del futbol base. "L’èxit és mantenir aquest 50%”, ha conclòs.
La Junta aposta per la formació del planter
Nou responsable de màrqueting
Durant la roda de premsa, Xavier Cambra ha anunciat que Daniel Schloesser és el nou director de Màrqueting, Comercial i Media. Schloesser substitueix Esteve Calzada, que deixa el club de mutu acord amb la direcció de l'entitat. Xavier Cambra ha agraït la tasca feta per Calzada: “Aquests anys el Barça ha fet un salt important en màrqueting gràcies a la feina feta per l’Esteve Calzada i el seu equip.”


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana