Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Canvis a la direcció de l'àrea comercial


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.05.2007 20:01

Canvis a la direcció de l'àrea comercial

www.fcbarcelona.cat


Esteve Calzada, director de Màrqueting, Comercial i Media del club, deixa l’entitat de mutu acord amb la direcció del FC Barcelona, per emprendre nous reptes professionals. Daniel Schloesser serà el seu substitut.


Calzada_12.jpgEsteve Calzada va ingressar al club al mes de gener de l’any 2002, i durant aquests cinc anys i mig ha liderat un àrea estratègica del club que en els darrers tres anys ha doblat els seus ingressos, situant-se per sobre dels 200 milions d’euros. A més, durant la seva etapa al club, s’han recuperat els principals drets estratègics d’explotació comercial i s’ha consolidat una estructura organitzativa amb personal qualificat.

La Junta Directiva vol agrair a Esteve Calzada la tasca desenvolupada al club, així com desitjar-li nous èxits en la seva nova etapa professional.

Daniel Schloesser assumeix el càrrec

El càrrec de director de Màrqueting, Comercial i Media del club l’assumeix Daniel Schloesser, com a resultat d’un procés de promoció interna. Daniel Schloesser, de 37 anys d’edat i arrelat a Barcelona des de fa més de 8 anys, va estudiar empresarials a diferents universitats europees, desenvolupant la seva experiència professional en l’àmbit del màrqueting i de l’estratègia comercial en multinacionals de gran consum i de consultoria tecnològica. Col•labora amb el club des de fa tres anys i mig, i fins ara ocupava el càrrec de director comercial i de patrocinis. Abans de la direcció de patrocinis va estar vinculat al departament com a consultor en temes de media.
Daniel Schloesser
Daniel Schloesser


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana