Victòria contra la Cibona i títol (81-77)

13.09.2008 18:25

El FC Barcelona ha derrotat la Cibona de Zagreb a la final del Torneig de Giessen. Els blaugranes s’han imposat per 81-77 en un partit amb tints d’Eurolliga.

Després de superar el Giessen 46ers a les semifinals ( 69-91 ), el primer equip de bàsquet ha guanyat la Cibona de Zagreb en el partit final del torneig de Giessen i s'ha endut la Licher Premium Cup. Els homes que entrena Xavi Pascual han derrotat els croats per 4 punts (81-77). El duel ha estat una bona prova de cara a la competició europea. Tant el Barça com la Cibona tornaran a participar en l’Eurolliga aquesta temporada.

Màxima diferència de 22 punts

El partit ha començat molt bé per als blaugranes. El Barça ha mantingut un gran percentatge en el tir durant la primera meitat que s'ha sumat al gran treball defensiu de tot l’equip. El resultat de tot plegat ha estat una diferència de 22 punts (48-26).

Parcial en contra de 0-20

Però després dels primers vint minuts i del domini del partit fins aleshores els de Xavi Pascual s’han bloquejat. Això ha permès la reacció immediata de la Cibona. El parcial ha estat dur (0-20).

Durant 6 minuts i 32 segons el Barça no ha pogut encistellar. Cap a les acaballes del tercer quart Navarro ha trencat aquest parcial. Una cistella de la Bomba ha servit per connectar l’equip novament al joc.

Des d’aquest moment i fins al final del partit el Barça ha sabut controlar el rival. Amb el domini del marcador sempre del seu cantó, els blaugranes, que han tingut en Vázquez el màxim encistellador (18 punts), han acabat com a guanyadors del torneig alemany.