Espectacle i un altíssim nivell de bàsquet (69-91)

12.09.2008 22:55

El primer equip de bàsquet del FC Barcelona ha guanyat el Giessen46ers per 69 a 91 en el partit amistós disputat aquesta nit a Alemanya. Els blaugranes han donat un autèntic espectacle a la pista, sobretot al tram final de l'enfrontament.

Els primers minuts de partit han estat igualats. El Barça ha anat creixent amb el pas del temps. El tercer quart ha estat determinant per als homes de Xavi Pascual. La millora defensiva ha estat clau per al desenllaç final. Tots els jugadors convocats pel tècnic blaugrana han gaudit de minuts en aquest matx.

El rival oposa resistència

13.jpgEl Giessen46ers ha sortit endollat a la pista. El suport del seu públic l'ha fet més gran. Per la seva part, el FC Barcelona ha trigat a agafar el ritme. Les nombroses errades comeses pel conjunt barcelonista han ajudat el combinat local. Malgrat això, el Barça ha tancat el primer quart amb avantatge al marcador (20-23). Poc han canviat les coses al segon temps. Els de Barcelona han començat a apuntar maneres, però no aconseguien treure's de sobre els alemanys. Finalment s'ha arribat al descans amb un resultat de 23 a 25.

Arriba el moment

El tercer quart ha estat el més còmode per als blaugranes. Els de Xavi Pascual han jugat a un nivell altíssim. El FC Barcelona ha augmentat en agressivitat i intensitat defensiva, gràcies a les quals ha creat errades ofensives en el seu rival que li han permès anar augmentant les distàncies fins a posar-se 24 punts per damunt dels locals (45-69). Grimau i Sada han estat els homes més destacats.

En l'últim quart s'ha seguit la mateixa línia de joc. Al pavelló s'hi ha viscut un autèntic espectacle gràcies al bon bàsquet de l'equip blaugrana.