Un Palau imbatible

27.12.2007 11:44

El Palau Blaugrana busca tancar el primer terç de la temporada 2007/08 invicte. L’AXA Barça està demostrant que a casa és difícil de vèncer. Aquest és l’objectiu de qualsevol equip.

D’11 partits jugats al Palau entre ACB i Eurolliga, els 11 han acabat amb victòria blaugrana. La pista barcelonista ha estat una garantia en els primers mesos de la temporada 2007/08. Quan les coses van maldades, el Blaugrana ha respost.

Dues pròrrogues guanyades

En la Lliga ACB, el primer equip de bàsquet ha aprofitat al 100% el factor pista. El conjunt d’Ivanovic va encetar la temporada amb una victòria considerable contra l’Estudiantes i va anar encadenant triomfs de manera solvent.

Les primeres proves importants com a locals les van tenir els jugadors de bàsquet contra Pamesa i TAU, dos partits que van venir seguits en el calendari. En tots dos hi va haver pròrroga i la concentració en defensa i també el suport del públic va ser cabdal per lligar els triomfs finals.

En Eurolliga, resultats amples

A Europa, en la primera fase de l’Eurolliga, el Barça no ha tingut problemes excessius. De fet, les úniques derrotes han estat lluny del Palau i en pistes força complicades com la de Partizan o Panathinaikòs després de nou jornades de campionat.

El Blaugrana ha gaudit de grans espectacles de bàsquet com la victòria contra el Reial Madrid o la pallissa que va rebre el Brose Baskets alemany. En aquests moments de la temporada, l’equip començava a demostrar la connexió entre els seus jugadors i tot es feia palès en forma de bons resultats.

Darrera derrota, contra el Reial Madrid

El Palau va cedir en el quart partit de la final de l’ACB de la temporada passada. Contra el Reial Madrid, els de Dusko Ivanovic no van poder forçar el cinquè partit per intentar traslladar l’eliminatòria a Madrid. Això va ser el 24 de juny de 2007 i l’AXA Barça va perdre per 71-82. El Palau ho va intentar i li va faltar poc per aconseguir-ho però el desgast de les eliminatòries precedents va passar factura.

Temporada 07-08