FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

13.12.2006 13:37

Saviola, alta; Edmílson, dubte

Javier Saviola i José Edmílson centren l'actualitat informativa de les últimes hores al Japó. L'argentí ja té l'alta mèdica, mentre que el brasiler és dubte per al partit davant l'Amèrica per culpa de "vòmits i diarrea", segons ha confirmat el doctor Ricard Pruna.


Saviola, que va caure lesionat en el partit de Lliga davant el Saragossa a l'estadi, ha superat el trencament a la zona miotendinosa del bíceps femoral de la cama esquerra i ja és a disposició de Frank Rijkaard per a la semifinal davant l'Amèrica de Mèxic. El davanter argentí, que ha començat la sessió d'entrenament d'aquest dimecres per la tarda al costat d'Albert Roca, ha acabat jugant el partidet a ple ritme amb la resta de companys. Un cop acabat l'entrenament, els serveis mèdics del club han anunciat que el '22' del Barça, que dilluns va fer 25 anys , ja té l'alta mèdica.

Pel que fa a José Edmílson, el membre dels Serveis Mèdics del primer equip, Ricard Pruna, ha explicat que el jugador brasiler "s'ha trobat malament després de dinar. Ha tingut vòmits i diarrea i s'ha quedat a l'hotel descansant". El '15' del FC Barcelona, per tant, serà dubte fins a darrera hora.

'El conejo' no juga des del 12 de novembre

L'últim partit en què va participar Javier Saviola va ser en la jornada 10 del Campionat de Lliga. El Barça es va imposar al Saragossa en un matx marcat per la remuntada blaugrana que va acabar tancant precisament el davanter argentí marcant el 3-1 definitiu. En aquell partit, també va caure lesionat Lionel Messi, que es va trencar el cinquè metatarsià del peu esquerre i José Edmílson, que només va patir un esquinç.

Yokohama, grans records brasilers

Saviola ha completat el seu primer entrenament després de la lesió al Yokohama Stadium (també conegut com a Nissan Stadium), un recinte de molts records per als brasilers Ronaldinho, Belletti i Edmílson. I és que el Yokohama Stadium és on Brasil es va proclamar campió del món davant Alemanya en la final del Mundial 2002. Era el 30 de juny del 2002 i la selecció brasilera que entrenava l'actual seleccionador portuguès, Luis Felipe Scolari, es va proclamar pentacampiona del món.

L'estadi internacional de Yokohama, construït l'any 1997, és l'escenari dels partits on juga el Yokohama Marinos, l'equip que van entrenar els exentrenadors i exjugadors blaugranes Carles Rexach i Toño de la Cruz. Amb capacitat per a 72.320 espectadors, l'estadi que va acollir la final del Campionat del Món del 2002, està situat a uns sis quilòmetres al nord del centre urbà de la ciutat. L'estadi, el més gran de tot el Japó, acollirà la final d'aquesta Copa Mundial de Clubs FIFA 2006.

 

Saviola, alta; Edmílson, dubte
L'Internacional fa bons els pronòstics (2-1)
Els brasilers de l'Internacional de Porto Alegre han fet bons els pronòstics i han guanyat la primera de les semifinals de la Copa Mundial de Clubs FIFA 2006 davant l'Ahly SC (1-2). Alexandre Pato, en el minut 23, ha avançat l'actual campió de la Copa Libertadores, però nou minuts després de començar la segona part, Flavio ha aconseguit l'empat per part del campió Africà. Finalment, en el minut 72, Luiz Adriano, amb un remat de cap ajustat al pal dret, ha marcat l'1-2 definitiu. Els brasilers jugaran la final de diumenge davant el guanyador de l'altra semifinal entre el FC Barcelona i el Club Amèrica de Mèxic.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana