FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

11.12.2006 16:00

"Estar al Japó és un bon regal"

Javier Saviola celebra el seu 25 aniversari concentrat amb el FC Barcelona per a la disputa del Mundial de Clubs de la FIFA. El davanter argentí agraeix les mostres de suport i assegura que "el Barça és favorit al títol".


Javier Pedro Saviola va néixer un 11 de desembre de 1981 a Buenos Aires i just quan compleix 25 anys, el davanter argentí veu complert un dels seus somnis: la disputa del Mundial de Clubs, una competició amb moltíssim prestigi a Sudamèrica. En una entrevista conjunta a Barça TV i www.fcbarcelona.cat explica les seves sensacions abans de la disputa del títol.

L'han felicitat tots els companys?

"Com a tots, sempre se li passa a algun, però després ja vindrà algun a saludar-me i ja se'n van assabentant. Però segur que al vespre, quan sopem tots s'assabentaran i ja vindran a felicitar-me."

Ha rebut algun regal?

"Encara no, estic a l'espera d'això, però si no arriba res no passa res. El més important és estar aquí amb tots."

Segurament aquest és el millor regal.

"Un sempre vol passar el seu aniversari amb la família i els seus amics, però sabent el que hi ha en joc, sabent en el moment en què estem, crec que aquest és un bon regal. I intentar fer un bon Mundial i que el Barça sempre estigui a dalt de tot."

Com està de la lesió?

"He fet una millora molt important. Segurament aquests dies començaré amb el grup i em posaré a punt. Jo em sento bé, em sento còmode, així que segueixo esperant l'evolució."

Un es posa content quan veu que l'equip segueix guanyant malgrat les baixes?

"Quan es van començar a lesionar els jugadors s'especulava que si vindria un jugador o un altre, que si l'equip anava trobaria a faltar a tots els jugadors lesionats... Nosaltres sempre dèiem que en un grup on hi ha tanta qualitat individual és molt difícil poder-ho millorar. El fet més important és que el tècnic tingui recanvis i que pugui beneficiar l'equip com ho està fent."

Què significa per a un argentí un Mundial de Clubs?

"Significa molt. T'està veient tot el món. Sens dubte quan juga el Barça la gent sempre intenta observar. Per això estem tan il·lusionats i mentalitzats amb guanyar-lo. Per al club i per a nosaltres a nivell individual és molt important."

Es pot comparar a una Lliga o una 'Champions'?

"No. Són dues coses totalment diferents. Sabem la importància que té però les dues altres són competicions més llargues, l'esforç és més gran. Aquí són dos partits. Sí és important guanyar-lo, però les altres dues coses tenen més importància."

El Barça és favorit en aquest Mundial de Clubs?

"Sí. Pel club i per institució, el Barça és favorit sempre. Però no cal desmerèixer a ningú. Qualsevol ens pot fer força. Cal estar mentalitzats i amb totes les llums enceses."

Els efectes del 'jet Lag'
Després de les primeres hores al Japó, l'expedició blaugrana encara s'adapta al nou horari i Saviola reconeix que costa aconseguir-ho: "Estem tots mig marejats, fins que no passi un o dos dies. Són coses que passen i haurem de mentalitzar-nos".

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana