Imatge del reportatge titulat: Juguen la Supercopa
Viatge el dia de Reis
Poc temps van tenir els jugadors i cos tècnic de l’equip de futbol sala per gaudir dels regals de Reis. I és que va ser el mateix dia de Reis, el dia 6 de gener, quan van haver de viatjar fins a Galícia. Això sí, va ser a la tarda, i per tant van poder gaudir d’un dinar familiar.

Juguen la Supercopa

La tercera plaça al final de la lliga regular del 2008-09 va permetre el FC Barcelona disputar la primera Supercopa de la seva història. Una competició que es va jugar a Vigo, i de la qual el Barça va caure eliminat a 'semis'.

La Supercopa d’Espanya de futbol sala va inaugurar l’any 2010. Els quatre millors equips de la temporada anterior, la 2008-09, es van citar a Vigo. Aquests eren Inter Movistar, ElPozo Múrcia, Lobelle Santiago i FC Barcelona. Per als blaugranes aquesta ha estat la primera participació en una competició d’aquestes característiques.

Cauen a ‘semis’

5.JPGEl Barça, que jugava la primera de les semifinals, s’enfrontava en aquesta a ElPozo Múrcia, segons va quedar establert en el sorteig celebrat a mitjans de desembre. El partit va començar de seguida amb gols. Vinicius va inaugurar el marcador en el primer minut de joc, però el Barça va reaccionar de seguida amb un gol de Fernandao. Però de nou es van avançar els murcians, que al descans guanyaven 3-2.

2.jpgA la represa, va ser ElPozo qui va tenir la iniciativa en atac, i amb Wilde va ampliar distàncies. Amb el 4-2, els murcians s’han tancat molt bé en defensa. El mateix pivot brasiler, màxim golejador de l’equip, va fer el cinquè. Amb aquest resultat, Carmona va apostar pel porter-jugador a falta de 6:42 pel final. Així, Igor va fer el tercer pel Barça, però Vinicius va apagar les esperances dels blaugranes, que al final van perdre 6-4 amb el gol final de Saad.