Reportatge sobre: Futbol sala

Imatge del reportatge titulat: Primera Copa Catalana
Les semifinals, al juny
Les semifinals d’aquesta competició es van disputar sis mesos abans. Va ser al principi de juny, tot just després de tancar la temporada 2007/08. El Barça Mobicat es va desfer del Grupo Novoa l’Hospitalet per la via ràpida per 0 gols a 12.

Primera Copa Catalana

La Copa Catalana ha estat l’únic títol aconseguit per la secció de futbol sala aquesta temporada. Es van imposar al Marfil Santa Coloma en la final disputada al desembre i que va comptar amb el debut de Carlos Muñoz.

El Barça Mobicat va tancar l’any 2008 amb una gran alegria. El 30 de desembre es va proclamar campió de la Copa Catalana per primera vegada a la seva història. La final es va disputar al pavelló Teresa Maria Roca de Mataró, on es van enfrontar el Marfil Santa Coloma, de local, i el Barça Mobicat.

DSC_2842.jpgPC va inaugurar el marcador després d’uns primers deu minuts controlats totalment pel FC Barcelona. El Marfil va respondre fent jugar l’exblaugrana David Herráiz de porter-jugador, però en la primera pèrdua de pilota Fernandao la va aprofitar per posar el 0 a 2 en el marcador.

Abans del descans, encara va caure un gol més. El va fer Rafa Muñoz, ex del Marfil, que s’estrenava de cara a porteria en la present temporada. Fernandao, en el minut 34, va rubricar el 0 a 4 final.

El debut de Carlos Muñoz

DSC_2238.JPGEl Barça Mobicat es va estrenar com a campió de la Copa Catalana, i va estrenar, alhora, un nou reforç. Carlos Muñoz, fitxat al novembre del Caja Segòvia no va poder debutar fins a la segona volta a la Divisió d’Honor. A la Copa Catalana, però, sí que va poder disputar els primers minuts abans de tancar l’any. Va sortir a la pista quan havien passat sis minuts de partit i per poc no debuta amb un gol a la primera jugada. No va poder celebrar la diana, però va poder celebrar el seu primer títol amb la samarreta del Barça.