30.12.2008 21:39

Cap d'any amb títol (0-4)

Cristina Collado / Verònica Díez

El Barça Mobicat s'ha proclamat campió de la Copa Catalana al batre al Marfil Santa Coloma per 0 a 4. Els blaugranes no podien tancar l'any de millor manera. La nota especial ha estat el debut de Carlos Muñoz, últim fitxatge blaugrana.

Els homes de Marc Carmona han fet una primera fase de la temporada d'excepció. Després de classificar-se per a la disputa de la Copa com caps de sèrie, el conjunt barcelonista s'alça amb el títol de campió català. Bons moments per als blaugranes que afronten amb il•lusió la segona volta. En el partit davant el Marfil Santa Coloma el FC Barcelona Mobicat s'ha fet amb el domini des del principi i ha donat una lliçó de bon futbol sala. Malgrat la millora del joc del seu rival en el segon període, no ha estat suficient per arrabassar-li la victòria als de Barcelona.

Carlos Muñoz surt a la pista

DSC_1977.JPGL'últim fitxatge del Barça Mobicat, Carlos Muñoz ha saltat al terreny de joc passats els sis minuts de partit i en poc temps ha estat a punt de marcar el primer gol gràcies a un llançament en jugada d'estratègia, aprofitant un llançament de falta.

El partit estava completament dominat pel conjunt barcelonista. Ja en el minut dos, Saad donava el primer avís als de Santa Coloma amb un 'intent de vaselina que s'ha anat per damunt de la porteria. Tres minuts després, Javi Rodríguez ha recuperat una pilota i en una gran acció individual ha creuat el camp fins a arribar a la porteria contrària, però no hi ha hagut sort i la pilota ha sortit fora. El rival s'ha quedat aviat sense opcions i únicament l'exblaugrana Herráiz i Guille han fet intervenir Paco Sedano.

Arriba el primer gol

En el minut 11 , PC ha obert el marcador. El brasiler ha aprofitat una bona passada de Justo Cáceres per posar el marcador en 0 a 1, fent passar la pilota per sota de les cames del porter Igor. El Marfil ha utilitzat aleshores Herráiz com a porter-jugador, amb la mala sort que en la primera acció de l'equip, Fernandao ha robat la pilota i ha llançat directament a porteria buida, fent el segon de la nit (0-2).

Rafa s'estrena

DSC_2238.JPGPoc després, un Marfil Santa Coloma gairebé sense intervencions i pràcticament absent a la pista ha encaixat el 0 a 3. Rafa Muñoz ha marcat el gol, el seu primer aquesta temporada amb el Barça Mobicat. El porter de Santa Coloma estava massa avançat, i de nou a porteria buida, els de Barcelona han superat la porteria contrària. A falta d'un minut per al final del primer temps, Carlos Muñoz ha tornat a crear perill. El jugador ha assistit al seu company Fernandao, que ha intentat la mitja volta però s'ha topat amb el porter.

Baixa la intensitat

A la represa la intensitat del partit ha disminuït. Un FC Barcelona més relaxat i un Marfil Santa Coloma centrat en l'ús del porter-jugador, amb Rubén al comandament, han portat el ritme de l'enfrontament. Al tenir al seu porter en joc, el rival ha recorregut més a les faltes per evitar el gol a porteria buida. Als sis minuts d'aquest segon període, Julio ha estat expulsat amb vermella directa. I és que el jugador ha agafat Fernandao quan aquest es disposava a contraatacar la porteria contraria, que tornava a ser buida. El Marfil ha sumat aleshores la sisena falta i Saad ha llançat des de la línia de doble penal, però Igor l'ha parat.

El quart gol sentència el partit

DSC_2842.jpgEn el minut 14 de la segona part Fernandao ha sentenciat el partit amb el 0 a 4. El brasiler i Javi Rodríguez han jugat a la contra després d'una pèrdua de pilota del Marfil. El capità blaugrana ha deixat la pilota al segon pal i el seu company ha marcat. A dos minuts per al final, Carlos Muñoz i Juan Carlos López han tingut l'oportunitat d'ampliar el resultat, però no hi ha hagut sort per fer el cinquè. En qualsevol cas, victòria i títol al sac.

MARFIL SANTA COLOMA, 0
FC BARCELONA MOBICAT, 4

Marfil Santa Coloma: Igor, Rubén, Rafa, Segura i Héctor –cinc inicial-, Lorenzo, Julio, Guille i Herráiz

FC Barcelona Mobicat: Paco Sedano, PC, Saad, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Justo Cáceres, J. C. López, Carlos Muñoz i Rafa Muñoz

Gols: 0-1, PC (11’); 0-2, Fernandao (12’); 0-3, Rafa Muñoz (17’); 0-4, Fernandao (34’)

Àrbitres: Marcelino Blázquez i Ivan Bel