Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Terry Venables (1984-87)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Entrenadors

Imatge del reportatge titulat: Terry Venables (1984-87)

Terry Venables (1984-87)

Terry Venables va arribar al Futbol Club Barcelona amb la difícil tasca de substituir el “Flaco” Menotti, un entrenador que si bé no havia aconseguit grans triomfs al capdavant de l'equip, sí que havia posat en pràctica un joc vistós i atractiu.

L'era post-Maradona, per tant, era a punt de començar. Venables va ser recomanat per Bobby Robson, bon amic del president i que anys més tard es faria càrrec de l'equip la temporada de Ronaldo (96-97). Terry va posar en pràctica un joc molt a l'anglesa, un clàssic 4-4-2, en què destacava la línia defensiva amb homes com Gerardo, Migueli o Julio Alberto i un mig del camp molt treballador amb una figura destacada, l'alemany Bernd Schuster.

Venables003.jpgVenables va aconseguir el títol de Lliga en la seva primera temporada i la següent va aconseguir fer arribar l'equip fins a la maleïda final de Sevilla. La final de la Copa d'Europa de 1986. A més, també va aconseguir la Copa de la Lliga de la campanya 1985-86.

 En la seva darrera temporada, la 1986-87, les coses ja no li van anar tan bé i va haver de ser substituït per Luis Aragonés, amb qui l'equip finalitzaria la temporada.

Més que un club


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana