Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


MÉS QUE UN CLUB


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat
Imatge del reportatge titulat:MÉS QUE UN CLUB
Imatge del reportatge titulat: MÉS QUE UN CLUB

MÉS QUE UN CLUB

La divisa 'més que un club' és una definició oberta.

Potser és aquesta flexibilitat el que la fa tan encertada per a definir la complexa identitat del FC Barcelona, una entitat que competeix esportivament als terrenys de joc, però que cada dia, constantment, batega al compàs dels neguits de la gent.

El FC Barcelona és 'més que un club' a Catalunya, perquè és la institució esportiva més representativa del país i un dels seus millors ambaixadors. També, per raons diferents, el FC Barcelona és més que un club per a moltes persones de la resta de l’Estat espanyol que van veure en el Barça un ferm defensor dels drets i les llibertats democràtiques.

Avui, el futbol ha agafat una dimensió global. L’afició blaugrana s’ha estès d’una manera espectacular arreu del món. El nombre de socis de fora de Catalunya i Espanya creix cada dia. El club ha de respondre a aquesta crida barcelonista. És alhora una necessitat i una obligació. I la manera més coherent de fer-ho ha estat fent un pas enllà per esdevenir 'més que un club' també al món. Cal globalitzar aquest Barça que es preocupa per la seva gent. Cal globalitzar el Barça solidari i humanitari. És una decisió estratègica coherent amb la història del club i amb l’evolució que segueix el futbol a nivell mundial.

Per això el club aporta el 0’7 per cent dels seus ingressos ordinaris a la Fundació del FC Barcelona i s’ha adherit als Objectius del Mil•lenni. I per això, el club contribueix a la tasca humanitària de la Unicef amb l’aportació d’una quantitat determinada de diners cada any i amb la cessió de la samarreta per a posar-hi el seu logotip. Un acord que situa el Barça en una dimensió única.

Fes clic aquí per conèixer el context històric del 'més que un club'

Pròxim partit

Competició: Lliga de Campions

Equip local: FC Barcelona FC Barcelona

Equip visitant: FC Bate FC Bate

Data: 06-12-11 Hora: 20:45h

Estadi: Camp Nou


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana