Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Què cal saber?


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Club

Imatge del reportatge titulat: Què cal saber?
Tres tipus de paperetes

Hi haurà tres tipus de paperetes oficial: afirmatives, negatives i en blanc.

El text de les paperetes afirmatives diu: "Sí al vot de censura, promogut pels socis Oriol Giralt i Christian Castellví contra la Junta Directiva. Aquest vot afirmatiu significa demanar el cessament de tota la Junta Directiva, fet que comportarà la convocatòria de noves eleccions.

El text de les paperetes negatives diu: "No al vot de censura, promogut pels socis Oriol Giralt i Christian Castellví contra la Junta Directiva del FC Barcelona. Aquest vot negatiu significa acceptar la continuïtat de l’actual Junta Directiva fins a la finalització del seu mandat."

Què cal saber?

D’acord amb la convocatòria, la votació es farà a les dependències del Camp Nou, el dia 6 de juliol, des de les 9’00 fins a les 21’00 hores.

Cal tenir en compte que:

- Podran exercir el vot els socis que estiguin inscrits al cens electoral aprovat per la mesa del vot de censura.

- La votació serà personal, secreta i lliure, i per poder votar haurà de presentar al president de la seva mesa el DNI, o un document oficial que indubtablement acrediti la identitat del votant.

- Els Estatuts no admeten cap altra fórmula de votació que no sigui l’estrictament personal, raó per la qual no es pot votar per correu, per poder o per delegació.

- El vot s’emetrà introduint a l’urna una sola papereta, què prèviament haurà tancat dins d’un sobre que trobarà prop de la mesa.

- Tota papereta que no sigui una de les oficials emeses pel Club, o que estigui esmenada, trencada o alterada, serà nul·la.

- A les 21’00 hores es tancaran les portes de l’Estadi i a partir d’aquell moment únicament podran emetre el vot els socis que ja hi hagin tingut accés al recinte.

Informació de servei

Plànol d'accessos

Activitats

Distribució de les taules


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana